5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN KRSTAJIĆ: Sastaju se dve zemlje, a jedan narod

Objavljeno: 16.11.18 u 14:46

Selektor reprezentacije Srbije je u Staroj Pazovi govorio na konferenciji za medije pred utakmicu u Ligi nacija sa Crnom Gorom.

Taj meč na programu je u subotu od 15 časova.

– Veliki broj igra standardno, to je prvi put u poslednjih nekoliko godina da su skoro svi bitni šrafovi u klubovima. Može da se desi da promenimo taktiku, postoji ideja… Menjao sam sastav 13 ili 14 puta, taktiku ne, a mozda se i to promemeni, ne zbog Crne Gore već igrača. To mi je ujedno luksuz i problem, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Kako je selektor Orlova naglasio, svako od igrača na spisku zaslužuje mesto u timu.

– Očekujem da će to biti jedna dobra utakmica, šta je bilo bilo je u Podgorici. Poštujemo Crnu Goru i selektora Ljubišu Tumbakovića, koga neću nazvati kolegom jer mi je bio trener. Ipak, verujem u svoj tim da možemo da napravimo iskorak i osvojimo prvo mesto u grupi.

Sem Sergeja Milinković-Savića koji nije bio na okupljanju, definitivno su otpali Marko Dmitrović, Ljubomir Fejsa i Filip Kostić zbog operacije zuba.

– Vidim da u Crnoj Gori ima dosta igrača koji će da izostaju, slično kao kod nas. Koga nema bez njega se mora, moramo da se prilagodimo tome, nema tenzija – sastaju se dve zemlje, a jedan narod.

Krstajić istice da će Dušan Tadić, koji je promašio penal u Rumuniji, odlučiti ko će da izvede ako bude najstroža kazna.

0
0

5 Komentara

  1. Oni sto nam otimju zemlju i priznaju laznu drzavu Kosovo nikad nemogu biti moj narod oni ako su tvoji idi njima slobodno ali nemoj Srpski narod poistovjecivati sa njihovim Crnogorskim…

    0
    0
    Odgovori
  2. O čemu ti Krstajiću pričaš?! Ti ne živiš u C.Gori, pa ne znaš pravu istinu! Nad onima koji se danas izjašnjavaju kao Crnogorci, je vršen neprekidni komunistički mentalni inženjering od 1945. do danas. Svijest je osnova naše ljudske fiziologije a njihova svijest je izmijenjena, preoblikovana! Stvar je završena, jer čovjek ne razmišlja genetikom odnosno sa onim šta mu je u genima, nego glavom! Današnji Crnogorci ne grade svoj nacionalni identitet na autentičnosti svog vlastitog bića, nego na negativnom određenju prema Srbima! Zato su Srbi u C.Gori danas izloženi diskriminaciji i socijalnoj isključivosti! Molim te, Krstajiću, kada budeš imao priliku dođi u Cetinje, pa pokušaj bilo koga ubijediti da je Srbin a ne Crnogorac, pa ćeš se provesti kao bos po trnju! Prestani da se ponašaš u duhu bratstva i jedinstva! Otriježnjenje je došlo još početkom ’90-tih, nema više „bratstva i jedinstva“!

    0
    0
    Odgovori
    • Dobar komentar! Praktično to je ista stvar kao i sa ogromnom većinom današnjih Hrvata u Hrvatskoj i BiH, koji su genetski Srbi, ali im je katolička crkva, vremenom, izmenila svest i od njih napravila tzv. Hrvate! Praktično to je ista stvar kao i sa Hrvatima, neka neko pokuša da nekom Hrvatu, koji nosi srpsko prezime, kaže da je on srpskog porekla! To je nemoguća misija!

      0
      0
      Odgovori
    • Ako živiš si rodjen u srbiji onda si srbin,ako si rodjen u crnoj gori onda si crnogorac. Ili ako si rodjen na teritoriji bosne i hercegovine onda si Bosanski Srbin. Nama u srbiji uopste nije bitno kako se ko izjaśnjava,svako ima pravo da sebe naziva kako on misli da mu pristoji. Gospodine iz crne gore ovde je reč o fudbalu a ne o politici, nemojmo da mesamo babe i žabe. Srbija 3:1 Crna gora

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter