0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN JEVTOVIĆ ZA HS: Milojević me je savetovao da radim i da će minuti ‘doći’ – odbio sam unosnije ponude zbog Zvezde

Objavljeno: 16.11.18 u 11:36

Došao sam pored ponuda iz Evrope u klub koji volim i imam strpljenja da iskoristim priliku, a pred nama je još osam bitnih mečeva do 15. decembra, kaže bivši igrač Antalije.

U Antaliji su mu nudili novi ugovor, duplo veću platu, ali je srce vuklo Milana Jevtovića da letos napusti poznato letovalište u Turskoj i dođe u Crvenu zvezdu. Pokazao je na pojedinim mečevima krilni igrač da poseduje potencijal i strpljivo čeka veću minutažu u finišu prvog dela sezone. Radi marljivo i za HotSport otkriva da je lepo biti član šampiona Srbije.

– Došao sam u trenutku kada se ulaskom u Ligu šampiona ispisala nova istorija kluba, pobeđen je veliki Liverpul i danima smo bili srećni zbog velikih uspeha, što će se pamtiti čitav zivot. Svako od nas ima zasluge koji smo u ekipi u kojoj vlada drugarstvo i vera u sopstvene mogućnosti, kaže Jevtović.

U rotacijama tima brzonogi napadač je odigrao nekoliko utakmica.

– Iskreno trebalo mi je vremena da se uklopim u zahteve šefa Milojevića. Imamo odličan odnos, a šef mi je rekao da radim i da će sve doći na svoje. I uspeo sam da odradim posao, a upisao sam dva gola od kojih je svakako iz slobodnog udarca u Kruševcu bas lep.Ž

FOTO: STARSPORT

Uloga ‘rezerve’ je put koji mora da se prođe.

– Konkurencija je jaka za dve pozicije, ali verujem u sebe i polako se spremam da budem više na sceni u finišu sezone. Ponovo imamo osam mečeva od 21. novembra do 15. decembra, pa očekujem da učestvujem u nekim predstavama.

Navikao je Jevtović da se dokazuje kroz čitavu karijeru.

– Nigde nije išlo glatko, ali korak po korak. Tako je bilo u Bodu, Rozenborgu i Antaliji. Sada sam fokusiran da kada budem igrao posao bude odrađen u potpunosti.

Na kraju plan je da se osvoje domaći trofeji.

– Ide nam dobro i samo je važno da nastavimo pobednički niz i sa kapitalom odemo na zimski odmor, a onda na proleće završimo uspešno misiju na oba fronta, poručio je na kraju Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter