0
Evrokupovi

FOTO: FULHAM FC

MITROVIĆ O RASTANKU SA JOKANOVIĆEM: Kada sam čuo loše vesti, više je tešio on mene nego ja njega

Objavljeno: 15.11.18 u 16:17

Velike zasluge za dobre partije koje je pružao ove i prethodne sezone, napadač Fulama Aleskandar Mitrović duguje sada već bivšem treneru Slaviši Jokanoviću.

Prošle godine on je dobre igre prikazao u Čempionšipu, kao pozajmljen igrač Njukasla, a nakon ulaska u elitni rang uprava kluba iz Londona odlučila je da otkupi njegov ugovor.

Ipak, nakon loše forme i velike krize u koju su upali, čelnici Fulama odlučili su da se na saradnji zahvale srpskom stručnjaku.

– Loša vest za mene, s obzirom da svi znaju kakav je uticaj imao na mene i na moju karijeru u prethodnih godinu – godinu i po dana. Uradio je mnogo za moju karijeru, čuli smo se juče, mogu da kažem da je više on mene tešio nego ja njega, rekao je popularni Mitar.

Napadač ‘orlova’ potom je govorio kolike su zasluge bišeg trenera za uspeh kluba.

– Bilo mi je jako, jako krivo i mislim da su svi u klubu jako razočarani, zbog svega što je dao klubu. Za četiri godine je od kluba koji se borio za opstanak u Čempionšipu doveo klub do Premijer lige. Svi ga poštuju, cene i vole i svima je krivo, ali to je fudbal, takav je posao i takvo je današnje tržište. Te male krize se ne praštaju i to je to, dodao je Mitrović.

On je uveren da će mladi stručnjak veoma brzo pronaći novi klub.

– Svi ga jako cene u Engleskoj i širom i Evrope i sigurno će jako brzo naći posao. Koliko sam video po novinama spekuliše se sa par klubova koji su zainteresovani za njega i za njega nema zime. Pokazao se i dokazao kakav je trener. Sve ovo je sastavni deo života i fudbala.

Čelnici Fulama vrlo brzo pronašli su zamenu za Jokanovića, a to je tvorac velikog uspeha Lestera, Klaudio Ranijeri.

– On ima jako puno iskustva, osvojio je Premijer ligu sa Lesterom i radio je u velikim klubovima. Radujem se upoznavanju s njim i nadam se da će nam pomoći da izađemo iz krize, dodao je Mitar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter