Fudbaleri Crne Gore u subotu od 15 časova gostuju Srbiji u Beogradu, a gosti razmišljaju samo o fudbalu i tri boda koja ih ostavljaju u igri za F-4.

Za golmana Danijela Petkovića ovoga puta je fudbal na prvom mestu i kako kaže nebitne stvari ga neće poremetiti kao pred meč Pod Goricom.


– Uoči prvog meča bilo je dosta nebitnih stvari, istorijskog predznaka, pričalo se o atmosferi na stadionu. Sada više nema priča takve vrste, što nam je olakšavajuća okolnost – istakao je za ‘Vijesti’, Danijel Petković.

Opšti utisak posle meča u Podgorici bio je da su reprezentativci Crne Gore odigrali najslabiji meč od kada na klupi sedi Ljubiša Tumbaković.

– Da nije bilo penala, mislim da bi utakmica bila drugačija, da bi bila mirnija, da bismo kontrolisali dešavanja na terenu. I u subotu bi mogla presudi sitnica, ili pad koncentracije. Kompaktnost, zajedništvo i taktička disiplina su nas krasili do sada, verujem da će tako biti i u Beogradu.

Crna Gora u našu prestonicu stiže bez pomoći Stevana Jovetića, Stefana Savića, Filipa Stojkovića o Nikole Vukčevića, dok su pod znakom pitanja Aleksandar Šćekić i Žarko Tomašević.