7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OHRABRUJUĆA NAJAVA IZ HUMSKE: Postoji šansa da Partizan vrati junaka poslednje ‘duple krune’!

Objavljeno: 14.11.18 u 12:05

Crno-bele navijače sigurno bi obradovalo ostvarenje ove najave potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića.

Neretko se od odlaska Leonarda da Silve Souze iz Partizana spominjao njegov povratak, ali uglavnom sve kroz prizmu spekulacija i navijačkih želja.

Međutim, sada je o tome zvanično progovorio i zvaničnik kluba iz Humske, potpredsednik Vladimir Vuletić, koji nije skrivao niti želju Partizana, a ni želju Brazilca da se ponovo dogovore oko saradnje.

Leonardo ima želju da se vrati. U njegovim mislima je trenutno finansijsko obezbeđenje porodice, što je logično za jednog takvog igrača. Međutim, nemojmo se iznenaditi da se u neko dogledno vreme on vrati – rekao je Vuletić u intervjuu za ‘jutjub’ kanal ‘Meridian’.

Ljubimac je navijača Partizana i prema mnogim anketama najbolji stranac u istoriji Partizana. Zajedno sa Urošem Đurđevićem doneo je ‘duplu krunu’ u Humsku pre dve sezone i nema sumnje da bi mnogim navijačima doneo osmeh na lice svojim povratkom.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

7 Komentara

  1. KOGA VI ZAJEBAVATE. KO
    GOD HOCE DOBRO DOSAO
    ALI VI MARS IZ SVETINJU.
    SVI KOMPLET SA BATOM.
    NISTE DORASLI DA VODITE
    PARTIZAN!!! ODLAZITE VEC!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar igrac,dobar tehnicar,dribler ali ujedno i prgav,pokvaren a i videli smo da je zahtevan sto se para tice,brzo odustaje,okrene se protiv uprave itd. Inace duplu krunu nije doneo on vec drzava koja je primorala Zvezdu da izgubi od Vozdovca.

    0
    0
    Odgovori
  3. rece vepar da kupi sebi vreme u upravi partizana, navijaci su rekli svoje vuletic derpe, vazura lo..v-uprava napolje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter