0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MAKSIMOVIĆA: Da pokažemo Crnogorcima da smo najbolji u grupi

Objavljeno: 14.11.18 u 19:24

Nakon što je u oktobru Srbija porazila Crnu Goru u Podgorici, red je na ‘revanš’.

U subotu će na stadionu ‘Rajko Mitić’ ponovo u okviru Lige nacija zaigrati Srbija i Crna Gora.

I ovoga puta u konkurenciji za tim je Nemanja Maksimović, vezista Hetafea smatra da je pobeda nad Crnom Gorom neophodna kako bi Srbija završila kao prva u svojoj grupi na kraju Lige nacija, što je cilj.

– Duel sa Crnom Gorom je možda i najvažniji u dosadašnjem toku Lige nacija. Cilj je da pobedimo u obe utakmice, da pokažemo prvo Crnogorcima da smo najbolja reprezentacija u grupi, ali sve to mora da se potvrdi na terenu. Zavisi nekada i od protivnika, ali mi gledamo sebe, znamo koliko možemo i samo je važno da pristup bude pravi, da ne pravimo greške, budemo koncentrisani od prvog minuta, izjavio je Maksimović, a zatim je Nikola Milenković o Ligi nacija dodao:

– Dopada mi se takmičenje, jer je zamena za prijateljske utakmice i donosi takmičarski momenat. Liga nacija je i jedna staza koja vodi do Evropskog prvenstva i nema sumnje da je to super stvar za mnoge reprezentacije, kaže štoper Fiorentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter