0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

GOBELJIĆEVA PORUKA ŠAĆIRIJU: Krivo mi je što nije došao u Beograd! Da se pojavio…

Objavljeno: 14.11.18 u 14:07

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić žali što Džerdan Šaćiri nije prisustvovao porazu Liverpula u Beogradu pre sedam dana.

Švajcarski Albanac nije došao u Beograd kako bi atmosfera bila isključivo fudbalska i opšti je utisak da je nedostajao Liverpulu na terenu.

Međutim, Šaćiri je sam juče izjavio da je bolje što nije došao jer ga je atmosfera donekle uplašila.

Na to je odgovor imao Zvezdin ‘univerzalac’ Marko Gobeljić, koji je za ‘Informer’ rekao da žali što Šaćiri nije došao na stadion ‘Rajko Mitić’.

– Ne znam da li je Šaćiri imao razloga za strah, on najbolje zna. To da bi ga sačekala vrela atmosfera, to je tačno! Meni je s jedne strane krivo što nije došao da oseti kako je to igrati na punoj ‘Marakani’ – rekao je Gobeljić.

Međutim, Gobeljić ističe da se sve dobro završilo po Zvezdu, pobedila je sa 2:0 i da ‘ko zna zašto je to dobro’ što Šaćiri nije došao.

– Da je Šaćiri došao možda bi, ne daj bože, bilo nekih problema. Svesni smo svi šta je uradio na Svetskom prvenstvu i da se pojavio u Beogradu, utakmica bi možda imala drugačiji tok. Ovako se sve odlično završilo po nas. Mi smo pobedili, a siguran sam da su njemu saigrači preneli kakav je osećaj igrati na našem stadionu – zaključio je Marko Gobeljić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter