10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUJADIN SAVIĆ ZA HS: Vera koju smo vratili narodu je veća od pobede nad Liverpulom, pričali smo o novom ugovoru…

Objavljeno: 13.11.18 u 10:10

Euforija posle veličanstvene pobede nad Liverpulom još uvek nije splasla, a fudbaleri Crvene zvezde na čelu sa kapitenom Vujadinom Savićem moraju zadržati mir pred najvažnije mečeve koji ih očekuju u preostalih mesec dana jesenjeg dela takmičenja kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu.

Na red je došla nova reprezentativna pauza i novi presek dosadašnjeg dela sezone. Sve je jasno, Crvena zvezda je ‘živa’ na sva tri fronta. Lider je prvenstva sa ubedljivih devet bodova prednosti u odnosu na Radnički iz Niša i 13 u odnosu na večitog rivala Partizan. U Kupu sledi meč sa TSC-om iz Bačke Topole, a posle pobede decenije nad Liverpulom ni san o evropskom proleću nije više tabu tema. Euforija posle rušenja vicešampiona Evrope je ogromna, pet dana kasnije ona ni za ‘ič’ nije splasla, a kapiten Vujadin Savić za HotSport poručuje da je veoma važno da se ekipa što pre spusti na zemlju.

– Znate kako, ne mogu da vas lažem i da vam kažem kako nismo euforični zbog te velike pobede koju smo ostvarili, ali moramo što pre da se spustimo na zemlju i ostavimo navijačima da budu euforični, a mi isključivo koncentrisani na teren! Jer mi igrači ne smemo da budemo previše euforični – počeo je priču za HotSport, Vujadin Savić.

FOTO: STARSPORT

Stameni štoper kaže da je pobeda protiv Liverpula velika, ali da je jedna mnogo važnija od one izvojevane na terenu.

– Veća pobeda od same koju smo ostvarili protiv Liverpula je ta što smo vratili veru narodu. Vratili smo im veru da možemo da pobedimo najbolje, da možemo i imamo realne šanse da prođemo grupnu fazu. Svi su srećni, svi pričaju o naredne dve utakmice i nadaju se da možemo da prođemo dalje. A mi u svlačionici zaista verujemo u to i radićemo i dati sve od sebe da tako i bude.

Milan Pavkov je zasluženo sa dva postignuta gola poeneo ulogu heroja spektakularne večeri, iako su junaci bili svi učesnici pobede o kojoj će se pričati još dugo. Zanimljiva je bila scena posle meča kada je ‘sever’ pozvao gorostasnog napadača pesmom, a Vujadin Savić i Marko Gobeljić ga popeli na takozvanu šipku.

Pavkov je mnogo dobar momak, malo povučen, ne voli da se eksponira i ističe sebe u prvi plan. Navijači su mu pevali pesmu i ja sam osetio potrebu da ga odvedem do ‘severa’ da se popne na “šipku”. Malo se nećkao, ali smo ga brzo Gobelja i ja odveli gore! Zaslužio je sve ovo svojim radom, igrama i golovima! Zaista sam mnogo srećan zbog njega – rekao je Vujadin Savić o svom saigraču.

FOTO: STARSPORT

Pored toga može li Crvena zvezda do proleća u Evropi navijače muči još jedno pitanje, Filipu Stojkoviću, Nenadu Krstičiću i Vujadinu Saviću narednog leta ističu ugovori sa Crvenom zvezdom. Generalni direktor Zvezdan Terzić je istakao da su trojica igrača dobila ponude, a evo šta o toj temi kaže kapiten crveno-belih.

– Svojim zalaganjem, požrtvovanošću, igrama i rezultatima apsolutno sam zaslužio novi ugovor. Malo smo pričali na tu temu i sigurno ćemo ovih dana sesti i ozbiljnije razgovarati o tome. Mislim da navijači ne treba da brinu oko toga, jer je želja svih nas da ostanemo u klubu još dugo. Verujem da ćemo naći zajednički jezik i da ćemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo – zaključio je u razgovoru za HotSport, Vujadin Savić.

Crveno-beli su od trenera Vladana Milojevića dobili mini-odmor koji se završava danas. Crvenu zvezdu za osam dana čeka meč Kupa protiv TSC-a na stadionu ‘Rajko Mitić’, potom gostovanje Radničkom u Nišu 24. novembra i na kraju put za Napulj 28. novembra.

Zapratite najboju sportsku instagram stranicu HOTSPORT. Hvala na poverenju!

0
0

10 Komentara

  1. crni savicu, o kakvoj veri TI pricas … ??? da TI je otac o veri pricao … vec neko poput terzica … svasta od tebe dete. DA, radis i TI za istu masinu … kao i terzic … crno se narodu u veri … sa vama pise.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga zanimaju njegovi hiljadu puta ponovljeni besmisleni i sterilni miljanićevski komentari tipa narod, ponos, vera… Toliko bezlično i napamet naučeno…pravo kućno vaspitanje mame i tate… Za šta ga spremate, za predsednika kluba, večitog glasnogovornika i očešivača za funkcije i isprazne novinske stupce.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad god je Zvezda bila jaka i dizala „nacionalnu svjest“ Srbi su na.ebali! Sramotno je da drzava preko jednog kluba dize nacionalni ponos.

    0
    0
    Odgovori
    • Mi smo uvek najebavali zato sto smo se branili i nismo hteli da klimamo glavama i da trpimo ponizavanja..i preko jednog jedinog kluba preko koga treba,jer je on sampion i olicenje svega srpskog!
      Inace,sramotno je samo to sto vi koji ste osnovani u Zagrebu idalje postojite i idalje se zovete jugoslovensko sportsko drustvo u sred Beograda!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. TAKO SE VOLI KLUB I RAZMISLJA ZATO I JESI KAPITEN TI SI MI ZEMLJAK DULE JE IZ SELA KOD UBA ODAKLE SAM I JA I SVI VOLIMO ZVEZDU I ZNAM DA ISKRENO TO PRICAS O PRODUZETKU UGOVORA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter