0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Evropski velikan prati Pavkova, pokrenuta istraga zbog meča Proleter – Radnički Niš

Objavljeno: 13.11.18 u 23:30

Pored toga što prelazni rok nije još ni blizu, već se govori o mogućim odlascima, a jedan transfer mogao bi biti posedno interesantan navijačima Crvene zvezde.

Pored ove današnji dan obležile su i vesti iz crno-belog tabora, ali i najava istrage Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon sjajne partije u pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom i dva gola u mreži koju je branio ‘skupoceni’ Alison, Milan Pavkov skrenuo je pažnju na sebe. Jedan od najtrofejnijih i najvećih klubova na listu želja dodao je i napadača crveno-belih.

Nakon što su krenule čarke na relaciji Ljutice Bogdana – Humska, a sve zbog poklona uprave crno-belih treneru Liverpula Jirgenu Klopu, ovom temom bavio se i engleski ‘San’.

Utakmica 12. kola Superlige igrana na stadionu ‘Karađorđe’, igrana između Proletera i Radničkog iz Niša privukla je, zbog preokreta koji se dogodio pažnju javnosti. Fudbalski savez Srbije zbog svega što se desilo na tom meču, a po izveštaju UEFA-e pokrenuo je istragu.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri zbog povrede neće moći da računa na jednog od najboljih igrača ua nednom periodu.

Vladan Milojević niže uspehe na svim poljima, a ukoliko ovako nastavi on bi mogao da sruši rekord koji drži Slavoljub Muslin. Kako vidi rad mlađeg kolega za naš portal izneo je bivši selektor Srbije.

Pored toga što je utakmica između Crvene zvezde i Liverpula prošla, te se ‘bura’ stišala, vezista ovog kluba Đerdan Šaćiri ponovo je govorio o tom meču.

Vođe ekipe Vladana Milojevića i kapitena tima, Vujadin Savić danas je ekskluzivno za HotSport govorio o uspesima crveno-belih, ali i o novom ugovoru, te planovima za budućnost.

Fotografija iz svlačionice Juventusa postala je hit na internatu. Na fotografiji se nalaze igrač Milana i Kristijana Ronalda, a videlo se i više od onoga što su želeli. Naime, iza njih su otvorena vrata od svlačionice ‘stare dame’, a u njoj štoper Kijelini u ‘neugodnom’ izdanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter