13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA OSNOVU IZVEŠTAJA UEFA: Pokrenuta istraga zbog utakmice Proleter – Radnički Niš!

Objavljeno: 13.11.18 u 17:03

Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije ipak je odreagovala i pokrenula postupak povodom meča 16. kola Superlige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša.

UEFA je dostavila izveštaj Fudbalskom savezu Srbije i na osnovu toga Etička komisija našeg saveza je pokrenula postupak i istragu zbog dešavanja u Novom Sadu.

U prvom meču drugog dela šampionata Proleter je vodio na poluvremenu, a Radnički je u nastavku preokrenuo rezultat sa dva gola za dva minuta.

Najpre je Zarija Lambulić skrivio penal koji je u 1:1 pretvorio Haskić, a onda je Lambulić minut kasnije postigao komičan autogol za krajnjih 2:1.

‘Blic’ prenosi da je Etička komisija FSS odreagovala na izveštaj UEFA i pokrenula istragu koja će dati odgovor šta se zapravo desilo na stadionu ‘Karađorđe’.

Posle toga Radnički je ostao na drugom mestu sa četiri boda više od Partizana, a devet manje od Crvene zvezde, dok je Proleter sada na sedmoj poziciji Superlige Srbije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

13 Komentara

  1. Stari Zvezdas, nemoj DULU da svrstavas sa ljudima u i oko zvezde … a pogotovu sa ubacenim TROJANCIMA u partizan od strane predsednika zvezde u senci … DULO-GENIJE je NJEMU … i ostalim zvezdasima ljuta rana, .. koja leka za zvezdu nema. Stari Zvezdas, sto se legendi tice, najbolji odgov mozes naci: kad uporedis po broju pravih – uspesnih legendi koji po evropi i svetu po najvecim klubovima igraju ili su igrali … ILI … su se trenerskim poslom bavili ili se bave … Stari Zvezdasu tu vas los glas bije (cast izuzetcima…) sve ostalo je boranija od zvezdinih nabedjenih igrackih legendi …tu vam premca NEMA … kao u ovoj NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi u poslednjih 6 godina … KRAJ, KRAJ … je sve blizi i blizi PARIZ (1)…PARIZ (2) … I KRAJ !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ti stari zvezdasu i realno nerealni covece znajte samo jedno NICIJA NIJE DO ZORE SJALA pa nece ni coviceva a ni terzina budite uvereni u to ispastacete vi covice i terzice siguran sam.covica samo treba pitati je li u kk FMP 2 ulozio pare od kosova a cika terza je do pre par godina bio u bekstvu od istraznih organa i interpola i gle cuda odjednom se pojavi mesija vucko i ozivi mrtve klubove.a covic i terza postadose srpski prosvetitelji ahahahahahahahahahh. ajde bre bezite tamo za par god.cete ispastati i mesiju vucka i cika terzu i covketa a verovatno vise necete ni postojati nakon toga toliko od mene.

    0
    0
    Odgovori
  3. Realni… tvoji kompleksi su toliki da ih ni ovako glupavo piskaranje ne moze opravdati, sta drugo ocekivati od bota kome su idoli i legende covic i trezic, strasno.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta sam slagao u komentaru?Hajde mi reci. Nije Partizanu nista bolje to sto cete vi udarati minuse na necije komentare kada vam odgovore argumentima.Jesam li ja izmislio tri uzastopna prelaza u prvenstvu? Pa i Partizan je dao dva smesna gola u Lucanima za preokret i to isto za dva minuta.Koja je razlika?

      0
      0
      Odgovori
    • Čovek kad prođe pubertet nema idole.Šta znači legende ? Čović i Terzić su uspešni sportski radnici, danas tu, i ko zna do kada, možda sutra možda 10 god zavisi od rezultata.Pošto ti imaš idole, a vi legende, jesu li to Vuletić , Vučelić, Ilijev , Dulo, Ostoja, jel Ostoja ili Đurić ?

      0
      0
      Odgovori
  4. Hahshs pa imal iko da veruje da ce neko iz FSS da uradu nesto.Sad ce svi koji su Zvezdasi da brane savez ,a ostalli da napadaju.Ajde sad realno jel nase prventvo regularno.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pazite vi to.Pa ko je glup da tako namesti utakmicu? Pa zar nisu mogli negde oko 50-og minuta da daju gol a onda penal ili sta vec oko 80-og negde,lupam sada ali eto tako nekako nego za jedan minut a do kraja utakmice jos vise od 20 minuta.Meni ubada oci nesto drugo.Kako ta eticka komisija,fudbalski savez ili ko vec nisu pokrenuli istragu kada je Partizan usao u istoriju fudbala kao prvi i jedini kub koji je tri prvenstvena kola odigrao iz keca u dvojku ili obrnuto. Vozdovac-Partizan 1:2 (1:0), Partizan-Radnik Surdulica 2:1 (0:1), Novi Pazar-Partizan 1:3 (1:0). Hoce neko da me ubedi da je to bilo regularno? Mladost Lucani-Partizan recimo,povede Mladost i onda u dva minuta pred kraj utakmice Partizan da dva komada,igraci Mladosti stoje.I to hocete da kazete da je regularno? Ili cete me ubediti da je Macva-Partizan odigrano dva puta i oba puta iz keca u dvojku identicnim rezultatom takodje regularno?Ili da su Partizan i Vozdovac od zadnjih 10 utakmica nekih osam odigrali iz keca u dvojku ili dvojke u keca.Kako vi to napadnete uvek manje klubove? Govorite o padu kvota,pa ja znam milion utakmica nevezano za Zvezdu i Partizan da navedem gde su kvote bile nelogicne i dolazile.Navescu primer od pre dve tri sezone, Radnik Surdulica-Novi Pazar. Radnik od 10 utakmica vezao sedam pobeda i tri remija a Novi Pazar devet poraza i jedan remi.Kvota na dvojku bila je 1.25 i dosla je.Kako to niko nije istrazio?Partizan je recimo napadao Zvezdu za Vojvodina -Zvezda 2:3 (2:0). A ja recimo znam za utakmicu Vojvodina-Partizan gde je Vojvodina vodila 3:1 10-15 minuta do kraja i Partizan daje tri gola.Pa imate utakmicu Partizan-Novi Pazar 4:3 .Mozete da terate u nedogled.Inace sve ovo i za Zvezdu i za Radnicki sto dolazi da je UEFA goni i sudi radi Partizan.Oni su u stanju na sve i ovo je tek pocetak sta ce tek da rade,dugovi narasli,cene igracima pale,pritiskaju ih svi,ako ne dodju do Evrope nema para a do Evrope mogu samo ako budu sampioni a sampioni mogu da budu samo ako smeste Zvezdi i Radnickom. Ogavno su sportsko drustvo,ali ogavno.

    0
    0
    Odgovori
  6. Uefa ugasi ovo prvenstvo u Srbiji i sledeće godine niko u evropi pogotovo ne CZ koja donese bruku za 2 utakmice napuniše im 10 golova u mreži, a sledeće sezone ako treba na svakoj utakmici kontrolori iz evrope. Pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori
    • Verovatno te nisu obavestili da je uspešniji onaj ko grupu prođe i sa 1 bodom uz gol razliku -60 nego onaj ko ima 0 bodova i da je na tabeli ispred onoga sa NULARICOM i -6, a onaj ko ima 4 boda iz 4 utakmice je svemirski brod za onoga sa 3 iz 12.E sad primiće Zvezda verovatno opet po nekad 5 komada , ali ne od Dinama i Tikve četvrtak pre podne, i ne kući, pa ste samim tim vi u prednosti jer vi od Evropskih prvaka možete samo sa nama da igrate. tako da ako vam ne uvalimo 5 nema ko osim tikve ako opet prihaja.Kako bi ti voleo da se ugasi prvenstvo gde ali bukvalno skoro nikoga ne možete pobedi6ti ? hahahahohoheheh, što je babi milo to joj se ali samo snilo.Nastavi da patiš a mi u Napulj pa spektakl na MARI, bez obzira na rezultat, a 20 milki su tu samo odUEFE + karte + cena igrača + tv prava tako da se surova dominacija nastavlja, a bićemo iz godine u godinu SVE JAČI I JAČI.

      0
      0
      Odgovori
  7. E sada treba raskrinkati vezun Zvezdan Terziž-Ivica Tinčev-Slaviša Kokeza- Dušan Mrakić, sve poslati u zatvor, a klubove koji su toliko osilili da više i ne kriju svoje lopovluke i spregu sa vlasti poslati u beton lige zbog očiglednih cirkusa, namještenih utakmica, sudijskih pljački i kladioničarskih uplata.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kaka Etička komisija, štoper i zadnji vezni se sklanjali svih 90 min. Penal i auto gol su bili u paketu tj. sklopu dogovora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter