4
Domaći fudbal

SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije. Tbilisi, 23.03.2017. foto: Nebojsa Parausic Futbal, Srbija, XYZ

MILOJEVIĆ RUŠI REKORD MUSLINA: Evo šta o tome za HS kaže nekadašnji selektor Srbije i trener crveno-belih…

Objavljeno: 13.11.18 u 12:00

Bivši trofejni trener je upisao 51 meč bez poraza u šampionatu, a aktuelni šef struke već 41 utakmicu nije poklekao sa ekipom, koja je poslednji put ostala i bez boda u Kruševcu prošle jeseni.

Rekordi se postavljaju da bi se rušili, a jedan je aktuelan jos od 2001. godine i pripada Slavoljubu Muslinu. Trofejni trener Crvene zvezde je od 1999. godine do 2001. godine i meča sa Radom na Banjici u šampionatu nanaizao 51 meč bez poraza. Uspeo je da prestigne Obilić (47) i Partizan (39). Do trećeg mesta na večnoj listi ponovo su došli crveno-beli, koji pod komandom Vladana Milojevića ne znaju za poraz na 41 meču u borbi za bodove. Poslednji put na svoj konto nisu upisali ni bod u Kruševcu 26. septembra 2017. godine. Tada je u poslednjem minutu Nikola Mitrović „srušio“ Beograđane, a otvorila se nova serija.

Apsolutni rekorder po broju uzastopnih pobeda je Miodrag Grof Bozović (24 utakmice), dok je Valter Zenga u jednoj sezoni došao do svih 15 uspeha na domaćem terenu. Šampion Srbije ima osam uzastopnih ‘trojki’ po čemu je u Evropi iza PSŽ-a i Salcburga u aktuelnoj sezoni.

– Sećam se da smo bili mnogo dominantni kao i aktuelni tim Zvezde, koji je prejak za takmičenje u Srbiji. Skro dve godine bili smo bez premca i doneli dve titule klubu, što je isto važno. Nisam se opterećivao nikako brojkama, a onda je došao jedan loš dan i poraz od Rada – priseća se Slavoljub Muslin.

Do kraja jesenjeg dela sezone preostalo je još pet mečeva i realno je da crveno-beli nastave da plove prema rekordu, a Vladan Milojević istoriji.

0
0

4 Komentara

  1. Ahahaha, od svega toga i kod jednog i kod drugog odbije utakmice sklanjalice i dobićete rezultate rekorda, Mare Nikolić doktor za oboje, pozdravčić

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako da ne ruši rekord kad mu je svaka utakmica namještena i sudijska krađa.Pokažite samo jednu utakmicu ove sezone u kojoj protivnik Zvezde nije pštećen i pokraden

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter