0
Evropske lige

VIDIĆ BI VOLEO DA ‘NASLEDI’ MURINJA: Ne mogu da ga kritikujem, osvojio je brojne trofeje

Objavljeno: 12.11.18 u 13:42

Nekadašnji štoper Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve i Mančester junajteda izjavio je kako bi vileo da se oprba u ulozi trenera.

On je kao gost komentarisao gradski derbiji, koji je pripao ekipi Pepa Gvardiole, za jednu englesku televiziju.

I pored toga što je njegova ekipa izgubila ovu, veoma važnu utakmicu nekadašnji štoper ‘crvenih đavola’ nije želeo da kritikuje Murinja.

– Ako Murinjo posle ovoga krene da pobeđuje onda ja kao navijač neću biti ljut u slučaju da dobijemo 10 utakmica zaredom! Da budem iskren, u budućnosti bih želeo da budem menadžer. Voleo bih da naučim još neke stvari. Da kritikujem Murinja sada, a u perspektivi želim da budem trener – to ne bi bilo pošteno. On je čovek koji je osvojio mnogo trofeja, kazao je Vidić.

Ipak Vidić je naglasio da sadašnja igra Mančestera nije onakva kakvu bi navijači želeli da vide.

– U redu, to nije Mančester koji smo navikli da gledamo, ovo je ‘Murinjov Mančester’. Kada je dolazio morali ste da znate šta da očekujete, kakvu vrstu fudbalu. On je tako igrao i u Interu, u Čelsiju manje više, možda samo malo otvorenije u Realu. Na kraju krajeva to je ‘Murinjo fudbal’, zaključio je legendarni štoper, koji je veoma cenjen na ‘ostrvu’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter