2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLEDI ODLUKA: Rad bira naslednika Zorana Milinkovica, u konkurenciji i nekadašnji igrač Zvezde

Objavljeno: 12.11.18 u 12:14

Nakon iznenadne ostavke Milinkovića pred utakmicu 12. kola, uprava kluba sa Banjice nema puno vremena da pronađe zamenu.

Očekuje se da ekipu preuzme bivši igrač ‘građevinara’ i pokuša da prekine seriju loših rezultata u finišu prvog dela sezone

Otišao je Zoran Milinković iz Rada, a Napredak je u subotu slavio na Banjici. Klub pokušava da reši pitanje novog šefa stručnog staba i kako saznaje HotSport prvi kandidat da preuzme kormilo ‘građevinara’ je Dragan Stevanović. Bivši igrač ‘plavih’ se nakon uspešne igračke karijere posvetio trenerskom poslu i nalazi se na korak od povratka u novoj ulozi.

Uprava superligaša želi da se dolaskom naslednika Milinkovića ekipa trgne u finišu prvog dela sezone, a konaćan dogovor sa Stevanovićem se očekuje u narednih dan ili dva.

FOTO: STARSPORT

Popularni Stevke je pre Rada nastupao za Voždovac i još Crvenu zvezdu, Volfsburg, Sent Pauli, Apolon i Radnički iz Obrenovca, gde je završio igračku karijeru u leto 2005. godine. Sledi sledeći trenerski izazov u cilju opstanka Rada na elitnoj pozornici.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter