0
Evropske lige

NIJE UVEK SAV SVOJ: Ibrakadabra je jednom legendarnom saigraču pretio da će mu polomiti noge!

Objavljeno: 12.11.18 u 17:42

Zlatan Ibrahimović jeste jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ali su njegovu karijeru pratile i kontroverze.

Jedan od ispada švedskog superstara otkrio je Rafael van der Vart koji je za magazin ‘4-4-2’ potvrdio da planira da završi karijeru. On se osvrnuo na događaj iz Ajaksa 2001. godine kada je Zlatan Ibrahimović stigao iz Malmea u Amsterdam.

– Da, tačno je da mi je rekao da će mi ‘polomiti noge’, ali on to govori svima. Nismo se baš najbolje slagali. Nije bilo nekog posebnog razloga oko kog smo se posvađali, već jednostavno ‘nismo kliknuli’… Ali, radije bih bio u klubu sa ljudima koji su uvek iskreni, kao što je Zlatan, makar to i značilo povremene rasprave – rekao je Van der Vart.

Holanđanin smatra da je tada Šveđanin bio ljubomoran na njega, jer je on tada bio prva zvezda ‘kopljanika’.

– Obojica smo bili mladi igrači, a ja sam u to vreme bio najbolji u timu. On je mislio da je bolji… U to vreme se ponašao drugačije nego danas i mislim da je bio malo ljubomoran. U suštini, bio je to sudar dva ega. Ja nisam imao toliki problem sa njim, koliko je on imao sa mnom – rekao je Van der Vart.

Rafael van der Vart smatran je jednim od najvećih svetskih talenata početkom 21. veka. Karijeru je počeo u Ajaksu, a onda je na iznenađenje mnogih obukao dres HSV-a. Najveći uspeh u karijeri mu je prelazak u Real Madrid, ali nije ostavio veći trag. Kasnije je još nosio dres Totenhema, Betisa i Midtjilanda. Poslednje mesto gde je igrao je danski Esbjerg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter