4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ O PAVKOVU: Drago mi je zbog Zvezde i golova, ali reprezentacija traži kontinuitet!

Objavljeno: 12.11.18 u 17:23

Mladen Krstajić je danas održao prvu konferenciju pred mečeve trećeg prozora Lige nacija. Našu selekciju očekuju dueli sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Krstajić je na početku konferencije otkrio da će naša selekcija biti znatno oslabljena protiv ekipe koju sa klupe predvodi Ljubiša Tumbaković.

Usledila su potom pitanja prisutnih novinara.

Prvo je bilo – kakvu Crnu Goru očekuje, na šta je naš selektor izneo poprilično hrabru tvrdnju:

– Od kako smo počeli Ligu nacija nama je svaka utakmica bila bitna za krajni plasman. Tako su ove dve isto bitne kao i sve ostale. Crna Gora će igrati onoliko koliko mi dozvolimo. Poštujemo ih kao i pred utakmicu u Podgorici, tako i sada.

Nakon potvrde da Sergej Milinković Savić neće igrati, usledilo je pitanje za kapitena Aleksandra Kolarova, vezano za utakmice koje je naša selekcija odigrala bez njega, protiv Crne Gore i Rumunije na gostujućim terenima:

– Odgledao sam obe, odigrali smo odlično. Računali smo na četiri boda, to je ostvareno, sad je sve u našim rukama. Na dobrom nivou smo, možemo da budemo zadovoljni.

Krstajić je upitan da li je razmišljao o Kostiću kao levom beku zbog suspenzije Rodića:

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 10: Filip Kostic of Serbia in action during the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Romania at stadium Partizan on September 10, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

– Šalićemo se kad budemo napravili rezultat koji smo zacrtali. Sada za to nije vreme ni mesto. Kositć igra u 3-5-2 u Frankfurtu, ali nećemo sistem da menjamo zbog par igrača. Kolarov će početi.

Kolarov je otkrio da li je zabrinut za poziciju:

– Drago mi je da igraju dobro i mogu lagodno u penziju. Kositć je levi bek, žao mi je što to ne vide u Nemačkoj.

Krstajić je prokomentarisao formu napadača:

– Raduje me kad svi reprezentativci igraju dobro u klubovima, ne samo napadači.

O Pavkovu:

FOTO: STARSPORT

– Drago mi je pre svega zbog Zvezde, a za njega radi vreme. Jeste dao dva gola, ali je za igre u reprezentaciji potreban kontinuitet. Pratimo ga, to je isgurno, kao i Aleksića, koji je dobio poziv, zaključio je Krstajić.

Iz Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi – Petar Lazić

 

0
0

4 Komentara

  1. Krstajiću Pavkov je svetska zvezda to kaže jedan rts i u svim vestima je stalno čak ga i kancelar pominje u posetama ti tako….

    0
    0
    Odgovori
  2. A Mitrovic (kojeg izuzetno cenim) je bas imao kontinuitet do prosle godine. Budimo realni, jedini koji ima kontinuitet od napadaca je Prijovic. Koji nije dobio ni poluvreme da odigra, zalosno je to sto radis…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav antipatica lik,covjek koji nikad nece napraviti hemiju izmedju igraca i publike jednostavno nije taj….truo jeeee bezlican……i jos puno toga

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter