0
Evropske lige

KADA JE TEŠKO, TU JE ON: Nikola Đurđić doneo bod Hamarbiju

Objavljeno: 12.11.18 u 13:25

Srpski fudbaler Nikola Đurđić ponovo je blistao u dresu Hamarbija, ovaj put u duelu poslednjeg kola švedskog prvenstva sa Estersundsom, koji je završen 3:3.

Đurđić je bio najbolji igrač na terenu i golom, asistencijom i iznuđenim penalom je najzaslužniji što je njegov tim uspeo da izvuče bod na ovom gostovanju.

Domaćini su prvih 45 minuta igre završili vođstvom od 2:0, golovima Mukibija i Islamovića. Ipak, već u prvom minutu nastavka, Đurđić vraća svoj tim u igru na dodavanje Bjorna. Igrao se 70. minut kada je Đurđić oboren u kaznenom prostoru, a najstrožu kaznu je uspešno izveo Hamad, pa je rezultat bio nerešen 2:2.

Sedam minuta kasnije, Estersunds ponovo dolazi do prednosti, ovaj put je strelac bio Selars. Srpski fudbaler je ipak imao poslednju reč i u prvom minutu sudijske nadoknade, asistirao je Vladimiru Rodiću za konačnih 3:3. Đurđić je tako došao do svog 13. gola u šampionatu i trećeg mesta liste strelaca. Srpski centarfor je takođe ovom partijom bio i najbolje ocenjeni igrač kola.

Hamarbi je ovim remijem na kraju zauzeo četvrto mesto, iza Malmea koji je imao bolju gol razliku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter