0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE OSVETA: Partizan oslabljen, ali Mirković ima nekoliko opcija za vraćanje duga Radniku

Objavljeno: 10.11.18 u 09:30

Ekipa iz Surdulice je na startu sezone savladala crno-bele, a trener Zoran Mirković računa i na iskusnog Zorana Tošića.

Došao je trenutak za osvetu i poraz na startu sezone u Surdulici. Partizan od 13 časova u Humskoj juri drugu pobedu u nizu, a cilj je da se revanširaju sa kamatom Radniku.

Uloga favorita je u rukama domaćina, a trener Zoran Mirković pored ranije povređenog Aleksandra Šćekića ne može zbog povrede u tim da uvrsti ni Gorana Zakarića.

Ipak, posle tog meča na otvaranju šampionata lečio se Zoran Tošić na koga se računa da posle reprezentativne pauze i preostalih pet kola do zimskog raspusta bude adut crno-belih.

Odbrana je cementirana i tu nema mnogo prostora za manevar, a sa dva gola Rumun Enake trebalo bi da dobije možda zadatke u vezi sa Sašom Zdjelarom.

Na bokovima su mesta rezervisana za startere Danila Pantića i Marka Jankovića. Konačno, pored Rikarda Gomeša očekuje se da priliku dobije od starta Nemanja Nikolić.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, N. R Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Enake, Janković, Pantić – Rikardo, Nikolić (Đerlek).

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter