9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASILI SE I TRENERI: Evo šta oni imaju da kažu nakon meča Superlige koji je privukao veliku pažnju

Objavljeno: 10.11.18 u 00:16

Zamenik Nenada Lalatovića na klupi Radničkog iz Niša kazao je nakon utakmice da se izostanak šestorice igrača iz njegovog tima osetio na terenu.

Igrači Proletera poveli su protiv Radničkog, ali su gosti sa dva gola u drugom poluvremenu ipak slavili.

Na samom startu veliku pažnju privuklo je i to što na klupi tima sa Nišave ponovo nije bilo Neada Lalatovića, a razlog kako se navodi je zdravstveno stanje.

– Proleter je u prvom poluvremenu pokazao da je odlična ekipa, bio je bolji i zasluženo je imao prednost. Mi smo na ovom meču bili hendikepirani, igrali smo bez šestorice prvotimaca i to se svakako osetilo u našoj igri, kazao je Šarac nakon utakmice.

Loš teren bio je ovog puta ‘saigrač’ ekipe iz Niša.

– U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, bili smo čvršći, agresivniji i to nam se na kraju isplatilo. Moram da priznam da nam je kod pobedonosnog autogola Lambulića pomogao loš teren na stadionu ‘Karađordje’.

Šarac je objasnio i zboog čega se našao na klupi on, a ne glavni trener Nenad Lalatović.

– Što se tiče izostanka šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, on nije vodio ovaj meč zbog zdravstvenih problema, ali je učestvovao u pripremi taktike koju smo sproveli na utakmici, zaključio je on.

FOTO: STARSPORT

Trener Proltera nakon utakmice čestitao je protivničkoj ekipi na trijumfu.

– U prvom poluvremenu smo pokazali karakter, zasluženo smo vodili, a u nastavku smo pali. Na to su verovatno uticale i dve prinudne izmene zbog povreda Bukorca i Čovića. Utakmica se okrenula u korist Radničkog posle penala i mi smo, nažalost, ostali bez bodova, kazao je Dragan Radojičić, pa dodao da pauza dolazi u pravo vreme za njegov tim:

– Smatram da će Proleter u nastavku sezone sačuvati mesto u gornjem delu tabele.

0
0

9 Komentara

  1. A ona legendarna utakmica Partizan – Novi Pazar? On je bio vrh beskrupuloznosti u nameštanju mečeva, snimak koji je obišao Evropu, ali naravno da se u Srbiji ništa nije uradilo. Pitam se šta radi policija? Pa to je kršenje zakona, a oni sede skrštenih ruku.

    0
    0
    Odgovori
    • Ofk Beograd zvezda,1-0 poluvreme,na poluvremenu tvorzic zive nekoga i bum 6 golova za drugo poluvreme,ove sezone ste namestili minimum 10 utakmica,dobijali nepostojece penale,golove iz ofsajda,priznali su vam nepostojeci gol na derbiju,jos ste najbogatiji klub u regionu a omladinska skola vam nije ni blizu Partizanove,dobijate vise para od drzave nego svi ostali klubovi zajedno,imali dug od 60 miliona,došao vucic i jee dug spao na 15.Svaka utakmica protiv vas je sklanjalica,osim kad Igrate protiv Partizana ili Napredka(ima jos nekoliko timova).Evo sad su počele i vase filijale da nameštaju utakmice,beuka ste za Srbiju,Balkan,Evropu… govna jedna ciganska nepostena

      0
      0
      Odgovori
  2. KAKO VAS NIJE STID DA SE
    OGLASAVATE. GDE VAM JE
    MORAL. POD HITNO BOJKOT
    PA VI NEZNATE NI UTAKMICU DA NAMESTITE. UEFA VIDIS LI OVO. TONCEV.

    0
    0
    Odgovori
    • znaci u ovoj drzavi samo partizan sme da namesta utakmice…prelazi iz 1-2 su obelezje partizana i sad im neko krade fore… 🙂 jadno ke sto se svi grobari bave tudjim klubovima a ponajmanje svojim klubom…ali takav im i vuletic zasto bi se oni razlikovali…

      0
      0
      Odgovori
    • Iz 1-2 lepa kvota, našli žrtvu onog malog da napravi penal iz čista mira i da šutira u svoj gol, ko da nije pri sebi!!???
      Kome sve ovo treba!? Ko li je odrešio kesu, nije valjda Dačić!?
      A sad Tončev na Tončeva.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter