2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BATA MIRKOVIĆ: Zasluženo smo pobedili, ali se i ispromašivali – videli smo svi šta se desilo juče u Novom Sadu

Objavljeno: 10.11.18 u 15:23

Partizan je pred reprezentativnu pauzu savladao Radnik rezultatom 2:0 na svom terenu.

Strelci za crno-bele bili su Rikardo Gomeš i Đorđe Ivanović.

Uspeo je Partizan da ostvari još jedan trijumf u domaćem šampionatu, mada je ponovo realizacija bila problem u timu Zorana Mirkovića koji je upravo realizaciju apostrofirao kao najveći problem nakon meča.

– Lakše se diše. Danas smo odigrali dobru utakmicu, promašili dosta šansi kao po običaju, ali dali dva gola i ipak zasluženo pobedili, izjavio je Mirković posle utakmice.

Trener Partizana se zatim osvrnuo na situaciju vezanu za Danila Pantića.

– Počeo je ovu utakmicu. Bili smo na klackalici da li da počne, odlučili smo tako i ipak nije izdržao, dodao je Mirković i najavio prijateljski duel tokom reprezentativne pauze:

– U pauzi ćemo igrati protiv kombinovanog tima Teleoptika, kao i proslog puta.

Jučerašnji meč u Novom Sadu između Proletera i Radničkog je podigao prašinu u domaćoj javnosti, a kratak komentar dao je i Mirković pošto se rasplet te utakmice tiče i situacije na tabeli u kojoj je tim iz Humske.

– Ne mogu to da komentarišem, videli smo svi šta se desilo i ne bih ništa više o tome.

Trener tima iz Surdulice Milan Milanović izjavio je kako je ovo ipak maksimum njegovog tima.

– Čestitke Partizanu, imali su u drugom poluvremenu dve ili tri izgledne šanse. Nismo dolazili do pasa, u prvom smo ih dobro zatvorili, ali nismo mogli da iznesemo loptu na njihovu polovinu. U drugom smo se izjednačili, možda čak i bili nadmoćniji od ekipe Partizana, ali nismo uspeli da dođemo do gola.
U momentima kada smo morali da ih ugrozimo, nismo uspeli. Naše je da se merimo sa ostalim timovima iz našeg ranga, rekao je Milanović.

Sa stadiona Partizana: Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. Partizan nema agresivnosti nema bezobrazluka to znaci uzmes loptu i krenes napred ujedas grizes boris se .Stojke dobar ali tezak linijas.Nikolic anemican iz utakmice u utakmicu.
    Djerlek decko se ni ne oznoji jadno igra to Bata sto brani klince je pogresno .Placeni su i treba da grizu da se bore pogledajte decu iz Ajaxa pa tamo ih i kritikuju i hvale ako nisu spremni da nose pritisak sa 19-20 kada ce biti spremni .Zato je Ronaldo br1 kao i Mesi .Takvu politiku forsirati za klince.Kosovic platiti da ga neko kupi.Najbolji nas igrac bez kiksa je Valijente pa decko igra jednostavno bez rizika .Vezni red nemaga nama vode igru Miletic Markovic Urosevic alo ljudi koga vi zajebavate .Rikardo promasuje sto se mnogo trosi pogledajte njegovo kretanje iz utakmice u utakmicu nema koncetraciju za kraj.
    Ovo je najgori tim u poslednjih 5 do 10g.
    Mozemo sa ovakvom igrom da igramo samo u Diskoteci kraj.

    0
    0
    Odgovori
  2. BATO U NOVI SAD TREBA
    REAKCIJA UEFE ALI MI IGRAMO MIZERNO. ILI CEO TIN NIJE NI ZA TELEOPTIK U STA SUMNJAM ILI TI
    VEZE NEMAS. ISTI CANAK.
    I OD TEBE I UPRAVE DOSTA.
    IDITE BRE DRUGDE PA NAUCITE ZANSTE. JADNO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter