Generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o euforiji koja se stvorila posle pobede nad Liverpulom, pogotovo kada je reč o dvostrukom strelcu Milanu Pavkovu.

Pobeda nad Liverpulom će se dugo pamtiti. Crvena zvezda dobila je novog junaka Milana Pavkova. Dovoljno je samo reći da su se navijači juče okupili oko zgrade u kojoj fudbaler živi i pevali mu. Ipak, euforiju pokušava da spusti glavni operativac crveno-belih Zvezdan Terzić.


– Milan je skroman dečko iz radničke porodice i treba ga pustiti da radi svoj posao i da se raduje golovima koje postiže. Razumem interesovanje zvezdaške javnosti, ali ne treba mu stavljati teret na leđa kao da je Mesi. Ima punu podršku saigrača, trenera Milojevića, nas iz rukovodstva… Vidim da su krenuli romani o tome ko je otkrio Pavkova i ko je šta rekao. Neprimereno je prema ostalim igračima Zvezde da se potencira samo Pavkov – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Informer’.

Generalni direktor Crvene zvezde je najavio povišicu za Milana, ali ne i novi ugovor, iako stari ističe za godinu dana.

– Prodaja Pavkova u ovom trenutku nije tema. Sada ne razmišljamo o tome, a šta će biti u junu, to sada ne možemo da znamo. Zvezda sada ne mora da prodaje igrače po svaku cenu. Milan ima ugovor još godinu dana i uskoro će dobiti veću platu. Njegov ugovor će biti revidiran jer on danas nije isti igrač kao pre godinu i po dana kada je došao. Ja imam princip u klubu: ’Kakav tretman imaš kod trenera, takav tretman imaš na blagajani’. Svim igračima s vremena na vreme revidiramo ugovore i to je normalna procedura.

FOTO: STARSPORT

Zvezdan Terzić je otkrio da se za sada pregovara sa trojicom igrča kojima u junu ističu ugovori.

– Kada dođe na godinu dana ili šest meseci do do isteka ugovora, Zvezda ima princip da razgovara sa igračima. Već nekoliko meseci pregovaramo sa Savićem, Stojkovićem i Krstičićem i oni će u narednim danima potpisati nove ugovore – zaključio je Zvezdan Terzić u razgovoru za ‘Informer’.