9
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Polako sa Milanom, trojici igrača su ponuđeni novi ugovori, neće otići bez obeštećenja!

Objavljeno: 09.11.18 u 09:45

Generalni dirketor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o euforiji koja se stvorila posle pobede nad Liverpulom, pogotovo kada je reč o dvostrukom strelcu Milanu Pavkovu.

Pobeda nad Liverpulom će se dugo pamtiti. Crvena zvezda dobila je novog junaka Milana Pavkova. Dovoljno je samo reći da su se navijači juče okupili oko zgrade u kojoj fudbaler živi i pevali mu. Ipak, euforiju pokušava da spusti glavni operativac crveno-belih Zvezdan Terzić.

– Milan je skroman dečko iz radničke porodice i treba ga pustiti da radi svoj posao i da se raduje golovima koje postiže. Razumem interesovanje zvezdaške javnosti, ali ne treba mu stavljati teret na leđa kao da je Mesi. Ima punu podršku saigrača, trenera Milojevića, nas iz rukovodstva… Vidim da su krenuli romani o tome ko je otkrio Pavkova i ko je šta rekao. Neprimereno je prema ostalim igračima Zvezde da se potencira samo Pavkov – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Informer’.

Generalni direktor Crvene zvezde je najavio povišicu za Milana, ali ne i novi ugovor, iako stari ističe za godinu dana.

– Prodaja Pavkova u ovom trenutku nije tema. Sada ne razmišljamo o tome, a šta će biti u junu, to sada ne možemo da znamo. Zvezda sada ne mora da prodaje igrače po svaku cenu. Milan ima ugovor još godinu dana i uskoro će dobiti veću platu. Njegov ugovor će biti revidiran jer on danas nije isti igrač kao pre godinu i po dana kada je došao. Ja imam princip u klubu: ’Kakav tretman imaš kod trenera, takav tretman imaš na blagajani’. Svim igračima s vremena na vreme revidiramo ugovore i to je normalna procedura.

FOTO: STARSPORT

Zvezdan Terzić je otkrio da se za sada pregovara sa trojicom igrča kojima u junu ističu ugovori.

– Kada dođe na godinu dana ili šest meseci do do isteka ugovora, Zvezda ima princip da razgovara sa igračima. Već nekoliko meseci pregovaramo sa Savićem, Stojkovićem i Krstičićem i oni će u narednim danima potpisati nove ugovore – zaključio je Zvezdan Terzić u razgovoru za ‘Informer’.

0
0

9 Komentara

    • Prodaće ga za 5 milki 100% i njemu uobičajenih 30%.
      Nije on veverica da ode za manje, kad je Šilja večita rezerva (davao samo slabima golove), otišao za 4,2 mil u UAE onda mladi Panjkov ide u Premijer ligu.

      0
      0
      Odgovori
  1. Terzić je spasio Zvezdu, a ovi što laju na njega nemisle dobro Zvezdi. Igrače treba prodavati čim dostignu odgovarajuću cenu jer klub od toga živi a i za njih je isplativije igrati u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
  2. slusajte i gledajte sta pricaju -govore i kako se medijima obracaju … dva (2) doktora nauke … terzic sve u zvezdi predstavlja … a drugi je martinovic, visoki funkcioner stranke i poslanik u skupstini (obojica su pripadnici jedne stranke …). da bi vam sve bilo jasno i razumete terzica i sve u i oko zvezde , pogledajte martinovicevo obracanje naciji o NJEGOVOM slucaju : kao predavaca u VM skoli-cuprija, kada je zadnji put u skoli bio … a da ga studenti i kolege nisu u cupriji nikad videle … sta u nas vajni-navodni doktori nauka od sporta i nacije cine … kakav pavkov i ostala boranija … koja im samo sluzi za bacanja prasine naciji u oci.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji krimos,a jedva ceka da ga se otarasi,samo ga je sikanirao i prosledjivao,ucinio mu je veliku nepravdu,samo kada bude video da ima potraznje za njim ponudice mu decenijski ugovor i da ga proda kao STOKU NA STOCNOM PIJACU,samo da bi svoje potrebe zadovoljio,najobicniji kriminalac koji samo na sebe misli,klub mu je na drugom mestu,nije ga nigde bilo mesec dana u javnosti i sad se pojavio kao majka tereza,zvezdas sam ali mi se njegiva politika kluba UOPSTE ne dopada,vidite samo gde je doveo njegov bivsi klub ofk beograd,i bice vam jasno,on je tu gde je VELIKA LOVA U PITANJU!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter