0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Desetkovani idemo u Surdulicu!

Objavljeno: 09.11.18 u 12:46

Crvena zvezda u subotu od 15 časova u okviru 16. kola Superlige Srbije gostuje Dinamo iz Vranja u Surdulici.

Emotivno isrpažnjeni, ali i desetkovani fudbaleri Crvene zvezde kreću put juga Srbije. Rival je ‘fenjeraš’ Dinamo iz Vranja kog su crveno-beli već dva puta savladali, po jednom u prvenstvu i kupu. Evo šta je na konferenciji za novinare rekao trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

– Stigli smo do drugog dela domaćeg šampionata. Neću reći ništa novo ako kažem da je Dinamo poletna ekipa bez obzira na plasman na tabeli. Imao bi više bodova da igra u Vranju, tamo smo imali susret Kupa Srbije i videlo se koliko ljudi vole taj klub. Za nas je jako bitno da pred reprezentativnu pauzu odigramo dobru utakmicu. Voleo bih da publika dođe u što većem broju i da nas podrži u Surdulici. Mislim da ćemo imati sve uslove za spektakl i dobar meč – rekao je Milojević.

Kadrovski problemi su ono što će pratiti Crvenu zvezdu u Surdulici.

– Imamo dosta kadrovskih problema, iz minuta u minuta dobijam pojedine informacije sa problemima. Sigurno da neće igrati Filip Stojković, Goran Čaušić i Dušan Jovančić. Za pojedine povrede još čekam potvrdu, da vidimo koji je stepen ozbiljnosti, jer postoje određene dileme da li bi ti igrači mogli da iznesu utakmicu. Ipak, više ćemo znati tek posle današnjeg treninga.

Vladan Milojević je istakao da je utakmica sa Liverpulom za njega davno arhivirana.

– Nemamo mnogo vremena da razmišljamo, to je fudbal. Odigrali smo utakmicu Lige šampiona i sada moramo da gledamo Superligu. Želim da vidim reakciju mojih igrača, jer se tako postaje bolji i kvalitetniji, to vam daje zalog za budućnost. Ne volim da dobar rezultat odmah posle padne u vodu, morate da se potvrđujete i verujem da su moji igrači pravi i da će biti najbolji protiv Dinama. Utakmica sa Liverpulom je bila ne tako davno, ali je već arhivirana i sada stvarno mislimo samo na Dinamo. Zna se da nam je prvenstvo prioritet svih prioriteta i znamo šta nam je činiti – zaključio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter