7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLATILI CEH VELIKE BORBE: Dva igrača Zvezde nakon Liverpula moraju na bolovanje

Objavljeno: 08.11.18 u 10:59

Crveno-beli slavili su u utorak na svom terenu u sklopu četvrtog kola Lige šampiona protiv Liverpula, a igrači šampiona Srbije na toj utakmici se nisu nimalo ‘štedeli’.

Izgleda da duža pauza sledi za beka zbog natezanja ligamenata zgloba, a vezista mora da izleči ložu, dok obojica preskaču naredni meč sa Dinamom u Surdulici.

Borba sa Liverpulom je bila žestoka na svakom delu terena, pa su deblji kraj izvukla dva igrača Crvene zvezde. Kako saznaje HotSport, Filip Stojković je ranije napustio teren zbog povrede zgloba, a posle detaljnog snimanja ustanovljeno je nategnuće ligamenata zgloba leve noge, tako da desni bek mora na bolovanje. Pod znakom pitanja je nastup defanzivca za reprezentaciju Crne Gore protiv Srbije i Rumunije. Jasno je da u subotu jedan od najstandardnijih igrača u ekipi Vladana Milojevića neće nastupiti protiv Dinama u Surdulici.

FOTO: STARSPORT

Peh je imao i Goran Čaušić, koji je posle jednog duela osetio jak bol u zadnjoj loži i nije zeleo da ostavi tim na cedilu, pošto više nisu mogle da se izvrše izmene. Vezista mora da miriju, a pošto sledi reprezentativna pauza do 24. novembra očekuje se da oba igrača budu spremna za derbi protiv Radničkog na ‘Čairu’.

0
0

7 Komentara

  1. Ziko vi nebi dobili liverpul ni sa 22 igraca u postavi tako da se moras pomiriti sa tim da ste prosecna ekipa u Super ligi sve najbolje u borbi za evropsku ligu i 3 mesto hahaha 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. JAK PROBLEM!! GARAGANI
    IMAJU ZAMENE U TERZICU
    COVICU FSS I SUDIJE. I SA DEVET IGRACA ONI DOBIJAJU
    TAKO MORA BITI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter