Fudbaler Liverpula Lazar Marković naišao je na kritike navijača tog kluba, zbog navodnog radovanja nakon pobede Crvene zvezde.

Povezane vesti

Srpski vezista je ‘lajkovao’ jedan ‘tvit’ sa srpskom zastavom i srcem u sredini, što je bio dovoljan razlog da se navijači obruše na njega.

Srpski internacionalac Lazar Marković na meti je kritika i uvreda na društvenim mrežama. Momak koji je i dalje ugovorom vezan za klub sa ‘Enfilda’ zbog svog ‘lajkovanja’ na društvenoj mreži Tviter našao se na meti navijača ‘Redsa’, koji su protumačili da se radovao porazu njihovog kluba.

– Dragi ljudi, ‘lajkovao’ sam sliku sa zastavama Srbije. Nekadašnji sam igrač i veliki sam navijač beogradskog Partizana. Kao takav, očigledno nisam mogao da slavim pobedu Crvene zvezde. Pogotovo ne protiv Liverpula. Hvala svima, napisao je Marković na svom Tivter profilu.

Kada je u pitanju njegov status u Liverpulu, Marković već nekoliko prethodnih sezona nije uspeo da se izbori za mesto u timu, preko pozajmica on je pokušavao da ‘oživi’ kariijeru, ali mu ni to nije pošlo za rukom.