0
Evropske lige

IDEJA JE POSTOJALA, ALI: Posrnula zvezda mogla kod Jokanovića ove zime

Objavljeno: 08.11.18 u 15:37

Slaviša Jokanović je želeo da na zimu u redove Fulama dovede mladog fudbalera koji nije uspeo da se izbori za ozbiljniju ulogu u dva velikana, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Fulam igra izuzetno loše, Jokanovićeva četa zauzima začelje Premijer lige, a srpski stručnjak je želeo da napravi korak ka stabilizaciji ekipe dovođenjem „zvezde padalice“ evropskog fudbala.

Timue Bakajoko je prošle sezone iz Monaka za 40 miliona funti stigao u Čelsi ali nije uspeo da se izbori za mesto u postavi. Potom je usledila pozajmica Milanu ovog avgusta, no ni to nije dalo rezultata, pa se šuškalo o želji „rosonera“ da vrate mladog fudbalera „plavcima“. 

U priču se potom umešao Fulam, ali…

Čelnici Milana su posle nekoliko dana većanja odlučili da Francuza ipak zadrže jer je talenat neosporan, pa će probati da ga podrže u narednih nekoliko nedelja i pruže mu šansu da se dokaže. Pogotovo nakon dobre partije koju je pružio protiv Udinezea u Seriji A.

 

Jokanović će tako pojačanje morati da potraži na drugom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter