0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI NAM SE OTVARA PUT KA F-4: Tumbaković bez Jovetića u Beogradu, ali još tri više nego važna šrafa…

Objavljeno: 08.11.18 u 20:25

U okviru 5. kola 4. grupe ‘C’ Lige nacija Srbija će 17. novembra na stadionu Crvene zvezde dočekati Crnu Goru, ozbiljno oslabljenu.

Pozvao je Ljubiša Tumbaković sve svoje najbolje igrače, ali oni jedan po jedan otkazuju svoje učešće u poslednja dva meča ‘C’ Lige nacija protiv Srbije u Beogradu i Rumunije u Podgorici. Najveći udarac za ‘sokolove’ je svakako otkazivanje Stevana Jovetića. Napadač Monaka se povredio protiv Klub Briža u Ligi šampiona što je potvrdio selektor Ljubiša Tumbaković.

– Ne možemo da računamo na Jovetića, to je skoro sigurno. Povredio se u Ligi šampiona – rekao je Tumbaković.

To nije jedini problem za jednog od najtrofejnijih stručnjaka u istoriji Partizana. Tumbaković ne može da računa ni na Nikolu Vukčevića, a još dva veoma važna igrača su pod znakom pitanja. Stefan Savić takođe nije spreman i pitanje je hoće li ga Atletiko Madrid pustiti, a van stroja za sada je i desni bek Crvene zvezde Filip Stojković kome je stradao zglob tokom meča sa Liverpulom u Ligi šampiona.

Ljubiša Tumbaković je pozvao 27 igrača za duele sa Srbijom i Rumunijom, a videćemo na kojih 23 će računati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter