0
Evrokupovi

FOTO: PSG/C. Gavelle

VERBALNI SUKOB SA BJORNOM KUJPERSOM: Nejmar traži kaznu za sudiju – ‘Rekao mi je nešto što ne bi smeo!’

Objavljeno: 07.11.18 u 15:11

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar zatražio je da sudija utakmice sa Napolijem bude kažnjen, pošto je pokazao nepoštovanje u razgovoru sa brazilskim igračem.

Pari Sen Žermen odigrao je sinoć u Napulju nerešeno 1:1, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi šampiona. Nejmar se verbalno sukobio sa holandskim sudijom Bjornom Kujpersom, a posle utakmice bio je ljut.

– Sudija mi je rekao nešto što ne bi smeo. Pokazao je nepoštovanje. Ne želim da ponovim šta mi je rekao. Neko na visokom položaju bi trebalo da uradi nešto – rekao je Nejmar za ESPN.

Nije poznato šta je rečeno i kada se to dogodilo, a Nejmar je dobio žuti karton kada je čekao da izvede slobodan udarac zajedno sa Markom Veratijem.

Nejmara je u jednom trenutku morao da zadrži saigrač Kilijan Mbape, tokom razgovora Brazilca i sudije.

– Ne može da pokaže nepoštovanje kakvo je pokazao prema meni. Na terenu se od nas traži da poštujemo sudije, a oni bi za uzvrat trebalo da poštuju nas – naveo je Nejmar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter