Veoma bogat sportski dan je za nama, a glavna tema naravno bila je spektakularna pobeda Crvene zvezde nad Liverpulom.

Dan je počeo pisanjem svetskih medija o podvigu srpskog šampiona. Ime junaka večeri Milana Pavkova našlo se u tefterima velikog broja menadžera, a HotSport je napisao priču o karijeri momka iz Begeča. Savić i Gobeljić su strelca dva gola bukvalno odnela na ‘sever’, Crvena zvezda je spremila premije za svoje junake. O pobedi Crvene zvezde govorio je i legendarni Đanluiđi Bufon, dok se Milner našao na udaru svojih navijača zbog bizaren odluke. Na udaru se našao i Lazar Marković, dok je Zvezdan Tezić najavio stvaranje moćne Crvene zvezde. Zanimljivu teoriju o porazu Liverpula imao je i Milan Živadinović. Za kraj crveno-belima je čestitao Novak Đoković.


Košarkaši Crvene zvezde doživeli su brodolom protiv Ulma, a reagovali su navijači već na poluvremenu. Srećom i Monako je pao, te nas čeka uzbudljiva borba za prvo mesto u ‘A’ grupi Evrokupa.

Derbi Lige šampiona odigrali su Juventus i Mančester junajted, a slavili su ‘crveni đavoli’. Tadić je bio strelac za Ajaks, dok je Kolarov izbegaoa tešku povredu.