Nije Lazar Marković uspeo da se izbori za mesto u ekipi Liverpula, trenutno igra za rezervnu selekciju ovog kluba, a posle najnovijeg događaja teško je poverovati da će još dugo biti član “redsa”.

Crvena zvezda je sinoć savladala engleskog velikana i vicešampiona Evrope sa 2:0, a Marković je u nemilost navijača svog aktuelnog tima došao nakon što je žargonski rečeno “lajkovao” objavu na Tviteru  koju je postavio David Vujanić, jedan od najpoznatijih “jutjubera” sa prostora bivše Jugoslavije.


Naime, Vujanić je na svoj Tviter okačio zastave Srbije među kojima se nalazi srce.

I sam Vujanić, koji je rođen u Kninu ali je potom sa porodicom otišao u London, naišao je na veliki broj kritika od strane Engleza koji ga prate, ali je situacija praktično doživela erupciju onog momenta kada je uočeno da se među onima kojima se ova objava sviđa našao i nekadašnji fudbaler Partizana, što su navijači tima iz Liverpula okarakterisali kao proslavu pobede srpske ekipe.

Marković je ubrzo taj “lajk” sklonio, ali to ipak nije promaklo navijačima tima sa Enfild rouda, pa je usledila prava paljba: