2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA ZDJELAR: Ne znam kako bih opisao to što nam se dešava posle pauze, kao da se uplašimo!

Objavljeno: 07.11.18 u 21:33

Vezista Partizana Saša Zdjelar govorio je za TV Partizan o formi crno-belih i negativnim rezultatima pogotovo posle reprezentativnih pauza.

Serija remija je prošlost, pobeda protiv Vojvodine fudbalerima Partizana je podigla samopouzdanje, sada sledi novi meč na domaćem terenu.

– Imali smo stvarno loš period, ne koliko zbog igre koliko zbog rezultata koji nam nisu išli na ruku. Mogu reći da nismo imali sreće u tim nekim nerešenim rezultatima, utakmica protiv Vojvodine je došla kao prava da se ekipa digne i dobije samopouzdanje – rekao je za TV Partizan, Saša Zdjelar i nadovezao se na neshvatljive padove u igri u poslednje vreme:

– Bilo je sve to malo čudno, ponavljale su se iste scene, vodimo 1:0 i primimo gol, rekli smo sebi ‘ne može više’ i protiv Vojvodine smo se digli poslednjih 15 minuta i dobili utakmicu.

Sledi utakmica sa Radnikom iz Surdulice koji je na startu šampionata iznenadio ‘parni valjak’.

– Moramo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, u Surudlici nismo bili na najboljem nivou, iz jedne greške smo primili gol i izgubili utakmicu, iako smo napadali svih 90 minuta. Sad igramo pred našim navijačima i verujem u pobedu.

Zadnji vezni Partizana se osvrnuo i na loše igre Partizana posle reprezentativnih pauza.

– Ne znam šta se dešava, da li se previše opustimo pa nam ta prva utakmica posle reprezentativne pauze bude ‘bum’. Moramo da se skocentrišemo, to više ne sme da nam se dešava, ne znam kako bih to opisao, kao da se uplašimo – zaključio je Saša Zdjelar.

0
0

2 Komentara

    • Žiko samo nišanske sprave da se justiraju i previše pimlanje lopte nas ubi.Moramo priznat da je Milojević napravio čudo a i transfer politika im je dobra.Rikardo treba da se brže oslobađa lopte .pozzzzz Uvjek crnob(j)eli

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter