Nakon velikog uspeha koji su sinoć napravili i pobede nad jednim od najvećih klubova u Evropi igrači šampiona Srbije dobiće ono što zasližuju.

[yuzo_related]

Klub je inkasirao 3.7 miliona evra bonusa, a deo će pripasti ekipi i članovima stručnog štaba na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem.

Rezultatski je uspeh fascinantan pobediti petostrukog šampiona Evrope i proslogodišnjeg finalistu Lige šampiona, ali je i zarada sjajna. Prema bonusu od UEFA Crvenoj zvezdi za rušenje Liverpula pripada 2.7 miliona evra i remi proriv Napolija doneo je 900.000 eva. Crveno-belima pripada ekstra 3.6 miliona evra, a kako saznaje HotSport deo će dobiti kao premiju igrači i stručni štab, na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem. Kako propisana pravila nalažu svi akteri sinoćne utakmcie trebalo bi da dobiju bonus u iznosu od 30.000 evra po igraču.

I zaslužili su da za prikazano dobiju ekstra nagradu, a megdan sa Liverpulom je bio 300. meč u elitnom takmičenju. Slede još dve predstave sa Napolijem 28. novembra podno Vezuva i onda poslastica na kraju gostovanje 11. decembra PSŽ-a na stadionu ‘Rajko Mitic’.