11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘ENFILD’ DA SE UPOREDI SA ‘MARAKANOM’? Ovako je na to pitanje odreagovao Milan Borjan (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.18 u 00:48

Salah, Mane, Firmino… Jedan od najboljih napada na svetu ostao je ‘bez zrna baruta’ pred golom Milana Borjana.

Golman Crvene zvezde rekao je posle večerašnje pobede protiv Liverpula, da se nada da će navijači tog kluba u budućnosti pričati o njegovoj ekipi i ocenio da crveno-beli imaju šanse da prođu u nokaut fazu Lige šampiona.

– Ne samo meni, svima nama znači ova pobeda. Posle 45 godina napravili smo uspeh i nadam se da će i o nama pričati. Ekipa je odigrala fenomenalno, imali smo neverovatnu podršku. Izašli smo da se nadigravamo, nismo se uplašili i pokazali smo danas da tako može – izjavio je Borjan u razgovoru sa novinarima posle utakmice.

Golman crveno-belih poručuje da sada nije daleko ni plasman u nokaut fazu.

– Mnogo nisu verovali u nas, ali mi međusobno jesmo. Imamo šanse, sada u naredne dve utakmice moramo da damo sve od sebe, pomeramo granice, možda i prođemo grupnu fazu – rekao je Borjan.

Prema njegovim rečima, navijači Zvezde su po ko zna koji put pokazali da su najbolji na svetu.

– Šta reći, neverovatno! Najbolji su. Ovo da uporedim sa ‘Enfildom’? Ma, nema šanse – rekao je Borjan i na kraju dodao da su igrači Liverpula velika gospoda, te da im želi sve najbolje u nastavku Lige šampiona.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

11 Komentara

  1. Nisam navijac Zvezde, ali ovaj tim sa Milojevicem ima potencijal. Prve tri utakmice Zvezda nije odigrala lose, ali fali internacinalnog iskustva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zao mi vas je mnogo, toliko zluradosti, neverovatno. Pomirite se sa cinjenicom da smo pobedili sinoc. To vasi glupi komentari ne mogu promeniti za vek i vekova. Pozdrav od svih zvezdasa ovog sveta

    0
    0
    Odgovori
  3. Uzivajte u pobedi Zvezde a ne da kudite zato sto niste to vi!!!Boze blagi toliko gluposti nanisano u postovima da se ne mozes cuditi.Pobedjivali su ih i niko to ne spori ali sada su pobedili.

    0
    0
    Odgovori
    • Slusajte ove bedne grobare kompleksi su cudo bolje vam je da gledate u svoje dvoriste vama je derbi sa radnikom iz surdulice a nama sa liverpulom,psz,napoli itd hehehe

      0
      0
      Odgovori
  4. O cemu ovaj borjan prica,koja bre nokaut faza,pa primicete u ove preostale dve,jos toliko koliko ste primili do sada,o kakvoj ti crnoj nokaut fazi pricas!!!!???

    0
    0
    Odgovori
  5. I sada kao nije namesteno,gde vam je terzic nego muti li muti ,ovo mu je bio jedini nacin da se resi pankova,a ne samo kroz pozajmice posto nije znao sta ce sa njim,u bilo koji tim da ode nece ga viti na fudbalskoj mapi,kao sada pobedili giganta i narednih godinu dana zivecete u euforiji,kod vas su mitne radnja ne samo u domacem prvenstvu vec polako zalazite u sire kriminalne radnje,ali sve polako ce doci na naplatu,mali ste vi i suvise da bi se tako kocoperili,to ce vsm i niti maksimum za ovu sezonu u ls.od dvadeset miliona evra budite presrecni ako dobijete i trecinu,jer glavnica ide tamo negde u mnogo mocnije sfere drustva,a vi cete biti tamo gde ste i bili pre kvalifikacija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter