0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HEJ PAVKOV: Savić i Gobeljić poslali heroja pobede nad Liverpulom na sever, a onda je nastao ‘delirijum’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.18 u 11:52

Ono što su sinoć na travi satadiona u Ljutice Bogdana uradili fudbaleri Crvene zvezde nešto je o čemu će se dugo pričati.

Nije niti jednom klubu iz naše države do sinoć pošlo za rukom da tri boda osvoji u novom fomratu Lige šampiona, a onda na Marakanu dolaze ‘Redsi’…

Dolazak slavnog kluba izazvao je veliku pažnju, sa jedne strane zbog izostanka pojedinaca, a sa druge zbog toga što su u Beograd sletela najveća imena koja ovaj tim ima. Salah, Mane i Firmino, te postava koja se nijee razlikovala u mnogome od one koja je istrčala proletos protiv Reala iz Madrida u finalu Lige šampiona nisu bili dovolji Jirgenu Klopu da slavi protiv crveno-belih.

Istinski junak velikog trijumfa na stadionu ‘Rajko Mitić’ bio je po ko zna koji put Milan Pavkov. Ljubimac navijača Zvezde sa dva gola ispratio je Alisona kući, a nakon meča on je dobio ovacije koje mu zasluženo slede. Kapiten tima Vujadin Savić i Marko Gobeljić naterali su napadač da se popne među najvatrenije pristalice na severnoj tribini i na ta način sa njima podeli radost, što je on i učinio, a popularne ‘delije’ su sa oduševljenjem prihvatile.

(VIDEO:YouTube/srbix)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter