0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLOVI KARIJERE: Od ‘otpisanog dzokera’ do junaka za koga su zainteresovani klubovi iz Evrope – evo ko je gledao Pavkova

Objavljeno: 07.11.18 u 10:15

Veliku pažnju javnosti, zasluženo je privukla sinoćna fenomenalna partija Milana Pavkova.

Skauti u loži stadiona ‘Rajko Mitić’ bili su oduševljeni nastupom igrača Zvezde i sjajnim napadačem za koga spremaju ponude.

Prošao je sito i rešeto Milan Pavkov u karijeri da dođe do vrha, a svoj rad ‘tihi džin’ naplatio je u noći za pamćenje navijača Crvene zvezde. Pokazao se da je golgeter od zlata vredan, sa dva gola karijere spakovana u mreži Liverpula i kada se vratimo malo u nazad ovo je meteorski uspon karijere i pređeni put od ‘otpisanog džokera’ do junaka koga su podvukli klubovi iz Evrope. Skauti u loži stadiona ‘Rajko Mitić’ bili su oduševljeni nastupom igrača Zvezde i sjajnim napadačem za koga spremaju ponude. Ime ‘zvezde’ večeri kome su klicali sa tribina kako saznaje HotSport našao se u tefteru: Sampdorije, Seltika, Lila, Majnca, Lokomotive iz Moskve, Trabzona… Cena je sada skočila za šta mnogo neće mariti kupci, mada će morati da sačekaju, pošto će šampion uskro izneti svoju ponudu za produžetak ugovora, pa onda slede novi zajednički potezi.

Vera u sopstveni kvalitet, odlasci na pozajmicu u Radnicki iz Niša i pravi saveti menadžmenta na čelu sa Ljubom Vorkapićem, isto napadačem u staroj Jugoslaviji Vojvodine i Partizana kumovali su dolazak na scenu novog blaga crveno-belih. Novembarska noć ostaće da se pamti kao i učinak Milana Pavkova, od sinoć ‘zvezde’, koji je u Salcburgu zaradio rasekitinu na glavi u Novom Sadu blago potres mozga… Borio se srcem i zaslužuje dane slave.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter