Nekadašnji fudbalski trener Milan Živadinović u svom stilu prokomentarisao je pobedu Crvene zvezde nad Liverpulom.

Živadinović je gostujući na televiziji ‘Prva’ pohvalio Crvenu zvezdu da je konačno hrabro ušla u utakmicu Lige šampiona, koju je dugo čekala.


– Prvi put vidim da Crvena zvezda nije igrala uplašeno. Oni su ušli onako, to je engleska škola. Tu je većina sirotinje, najeli se, jedu tri put dnevno, tu su plavuše… Ja znam imao sam Abubakara. Njemu je najvažnija bila plavuša i ako mu je pustiš gotov je! – pričao je popularni ‘Bard’, a zatim nastavio o samoj utakmici:

– Ušli su malo prepotentno, imali su šanse dva-tri minuta, a Bog nije hteo da im da prednost. Crvena zvezda je usmeravala. Sviđa mi se kako je Milojević napravio odbranu, kod 0:0 zadnja linija je bila na protivničkih 16 metara. U drugom poluvremenu na 2:0 vratili su se u zonu i ovi su mogli devet dana da igraju. Klop je video da nema šanse gol da daju.

Imao je posebno poruku za crveno-bele igrače, koji su sinoć bili na terenu, posebno Milana Pavkova.

– Poručio bih igračima –  Bravo momci! Pokazali ste da ne treba nama u Srbiji mnogo tih stranaca za veliki novac. Pavkove, pokazao si da ima dobrih igrača, okrenimo se našoj deci i videćete da Pavkova ima koliko hoćete. Uspećete deco, ne plašite se ni Napolija u Napulju. Vi ste već dokazali i pokazali da pred punim stadionom trenutno najbolji u Evropi – istakao je Milan Živadinović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.