6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAVKOOOOOV!!! KAO ŽIGIĆ NEKADA: Nebeski skok, pa ‘bomba’ – Zvezda vodi 2:0! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.18 u 19:33

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su sa 1:0 golom Milana Pavkova u 23. minutu meča protiv Liverpula, da bi visoki napadač sedam minuta kasnije postigao evrogol!

Korner je iz desnog ugla izveo Marko Marin, sjajno je Pavkov pobegao čuvaru, a potom između Van Dajka i Matipa poslao loptu u mrežu nemoćnog Alisona.

Sedam minuta kasnije, povukao je u stilu Nikole Žigića protiv Rome napadač crveno-belih loptu, izborio se za poziciju i uputio pravu bombu za 2:0!

 

0
0

6 Komentara

  1. Fenomenalni Pavkov je samo dokaz da su se afro-fanatici koji vode Zvezdu ogrešili prvo o Pavkova ali i o ostale naše igrače koje stalno šikaniraju i stavljaju u drugi plan, zarad limitiranih i nedoraslih stranaca koje su oni prozvali „kapitalcima“. Zamislite jedna ovakva fudbalerčina kao što je Pavkov da bude rezerva jednom panju za fudbal kao što je Boaći. Ili, Simić ne može dobiti šansu da zaigra pored Bena a svi smo videli koliko Ben može u ove 4 utakmice LŠ!Ali, Ben će i dalje imati zagarantovano mesto kod Milojevića a zbog njega šansu neće dobijati Simić!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahaha ovo miriše na zaradu, većina se izgleda kladila na liverpul pa da se UPECAJU ihahahaha, ma dajte bre, smešno smešno, ehrhehehe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter