3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ POREDI ZVEZDU SA PSŽ: Zvezda za nas, kao PSŽ za njih! 

Objavljeno: 06.11.18 u 18:40

Fudbaleri Radničkog narednog vikenda gostuju ekipi Proletera u 16. kolu Superlige Srbije, a nakon toga u utakmici sezone dočekuju Crvenu zvezdu na Čairu. Trener Nišlija Nenad Lalatović ima dosta glavobolja zbog povreda i suspenzija prvotimaca.


– Utakmica protiv Proletera dolazi u lošem trenutku po naš tim. Najviše bih voleo da bude odložena. Biće uspeh ako osvojimo bar jedan bod, jer imamo dosta kadrovskih problema. Istovremeno Proleter je u odličnoj formi. Što se tiče našeg sastava, na narednoj utakmici neće igrati Radovan Pankov, Đorđe Crnomarković, Saša Stojanović i Nikola Drinčić s tim što su pod znakom pitanja još i Petar Grbić i Nermin Haskić. U svakom slučaju bićemo dosta oslabljeni pred put u Novi Sad, počinje Lalatović.

Strateg Nišlija potom se okrenuo utakmici sa Crvenom zvezdom podvukavši paralelu između Crvene zvezde i Radničkog i Zvezde sa mnogo moćnijim timovima. 

– Nakon toga u goste nam dolazi Crvena zvezda, ekipa koja je za nas ono što je PSŽ za njih. Crvena zvezda vredi daleko više od ostalih timova u Srbiji i to će za nas biti kao da igramo sa PSŽ-om ili Napolijem, kaže Lalatović.

Lalatović upozorava da ostanak na drugom mestu u mnogome zavisi od naredne dve utakmice.

– Ukoliko se izgube naredne dve teške utakmice, što nije isključeno kada se zna koji problem imamo zbog izostanka standardnih igrača, zbog povreda, ali i kartona, to će dovesti u pitanje ostanak Radničkog na 2. mestu na tabeli. Ukoliko se to dogodi, znam da cu zajedno sa stručnim štabom i igračima učiniti sve da se u što kraćem vremenskom roku vratimo na 2. mesto, zaključuje Lalatović

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter