Na konferenciji za medije uoči velikog spektakla i meča između Crvene zvezde i Liverpula trener crveno-belih Vladan Milojević je najavio veliki spektakl.

U uvodnom izlaganju, mladi strateg je istakao da će sutrašnji meč koji se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18:55h biti pravi spektakl za ceo grad i državu.


– Jedan događaj za klub, grad i državu veliki događaj, dolazi jedan od najvećih svetskih klubova. Liverpul je favorit, ali daćemo maksimum, spremni smo i videćemo koliko možemo. Da pominjem Klopa ili njihove igrače, onda ću reći sve. Beograd će sutra biti grad fudbala – rekao je Milojević novinarima.

On je istakao da će podrška sa prepunih tribina biti od ogromnog značaja za njegove igrače na terenu.

– Bili smo kažnjeni i nismo imali podršku u gostima. Navijači su sada tu, to je nova energija za nas. Liverpulu to neće smetati jer oni igraju pred punim tribinama. Ali, ovo nisu doživeli, Beograd je nešto drugo u odnosu na ‘Enfild’ – poručio je trener srpskog šampiona.

Engleski novinar je Milojeviću postavio pitanje o Šaćiriju i odluci Jirgena Klopa da ga ne povede u Beograd, ali srpski stručnjak nije želeo previše da priča na tu temu.

– Ako je Klop tako odlučio, ne bih da dodajem. Znamo svi šta se događalo. Ne znam da li je to bila taktička odluka – kratak je bio Milojević.

Kako protiv Liverpula? Ključ je u koncentraciji, ističe Milojević.

– Bitno je da imate koncentraciju 90 minuta. Pričamo o Liverpulu, ekipi selektiranoj za osvajanje Lige šampiona. Imaju sjajne individualce koji koriste svaku šansu. Pokušaćemo da budemo koncentrisani.

Na kraju je poručio da kod njega i saradnika postoje određene dileme oko sastava.

– Imam dileme oko sastava, 11 kojih izađe će biti odluka stručnog štaba i mene. Možda to ne budu 11 najboljih u ovom trenutku, već oni za koje smatramo da mogu da izvrše postavljene zadatke – zaključio je Vladan Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.