1
Evrokupovi

SAZNANJA SA ‘OSTRVA’: Šaćiri neće doći u Beograd, preveliki je strah od ‘ključanja Marakane’?!

Objavljeno: 05.11.18 u 09:27

Kako prenose renomirani mediji iz Engleske, švajcarski fudbaler Džerdan Šaćiri ipak neće doputovati na meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Ako je verovati onome što pišu ugledni mediji u Engleskoj, ‘Liverpul Eho’ i britanski ‘Telegraf’, Džerdan Šaćiri će ostati u Liverpulu i neće igrati protiv Zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Očekuje se da Jirgen Klop objavi konačan spisak putnika za prestonicu Srbije, ali da još uvek nije prelomio kada je reč o reprezentativcu Švajcarske rođenom u Srbiji.

Razlog je netrepeljivost koju srpski navijači osećaju prema Šaćiriju, zbog njegovih provokacija uoči Mondijala u Rusiji, ali i na samom meču Švajcarska – Srbija.

Upravo nemački stručnjak strahuje od ‘ključanja Marakane’ i ne želi da izazove buru nezadovoljstva od strane 50.000 Delija, a njegovim izostankom sve bi bilo drugačije.

Zapravo, Klop želi da pažnja ostane na fudbalu, te da se ne ponove vređanja Šaćirija od pre dve nedelje na ‘Enfildu’, samo sada u mnogo većoj razmeri.

U prvoj utakmici na ‘Enfildu’ bilo je 4:0 za ‘redse’, a njihov revanš igraće se u utorak od 18:55h.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter