1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA LEČENJE: Jedan od glavnih aduta Zvezde, ipak, preskače Liverpul!

Objavljeno: 05.11.18 u 10:22

I pored pokušaja da se zaleči mišić potrebno je još vremena, tako da sutra crveno-beli moraju da nađu novog ‘džokera’.

Procene su bile da Ričmond Boaći posle nove povrede zadnje lože na ‘Enfildu’ mora da preskoči revanš u Beogradu. Pored terapija i velike želje napadača da ponovo sutra igra na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa gigantom iz Engleske šanse gotovo da ne postoje.

Kako saznaje HotSport, napadač Crvene zvezde nije zalečio povredu za koju je potrebno još pet do sedam dana i pošto nije trenirao verovatno se neće večeras naći na spisku igrača za karantin, koji je spremio trener Vladan Milojević.

Golman Milan Borjan je imao malih problema, ali sigurno će izaći na crtu ‘redsima’ posle preskočenog meča protiv Proletera u Novom Sadu.

Postoji problem sa povredom pete kod Milana Rodića zbog koje je u subotu ranije napustio teren. Ipak, reprezentativac Srbije nije pod upitnikom za veliki spektakl.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Videli smo ga protiv Napolija i u ostalim utakmicama u LŠ! Čista beda! Samo trčkara-džogira u krugu centra, bez želje da napadne najbližeg protivnika. Nema dribling, nije brz! Pod hitno ga dati na pozajmicu negde u Prvu Ligu Srbije, u TSC, Slobodu, Borac ili u Budućnost iz Dobanovaca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter