2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JANKOVIĆ: Boli ovoliki zaostatak za Zvezdom, ali i Real kiksne, pa mogu i oni

Objavljeno: 05.11.18 u 19:46

Poslednjih godina u crno-belom dresu hitronogi vezista pruža veoma dobre partije i jedan je od najboljih igrača u timu.

Partizanovo dete i reprezentativac Crne Gore, Marko Janković, posle pobede nad ekipom Vojvodine govorio je o trenutnom stanju na tabeli, utakmicama i želji da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta.

− Svesni smo da smo upali u krizu, više rezultatsku nego igračku. Na prethodne tri utakmice imali smo rezultat u šaci, međutim, popuštala nam je koncentracija i protivnici su postizali golove. I protiv Vojvodine se učinilo u jednom trenutku da ćemo da primimo pogodak, ne znam – panika ili pad koncetracije… Trudimo se da ispravimo sve to, svesni smo da moramo i možemo bolje, moramo da postižemo više golova, evo – ovo je prvi korak ka nekom izlasku iz krize.

Ovosezonske igre mladog fudbalera po mišljenju mnogih najbolje su u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

− Svi se trudimo, uvek dajem maksimum, nekad ide bolje, nekad malo lošije. Drago mi je ako je tako i ako se vidi sa strane, pokušaću da budem još bolj i da maksimalno guram ekipu napred. Korak po korak, da podižemo formu.

Nakon 15 odigranih kola crno-beli zaostaju 13 bodova za Crvenom zvezdom koja je lider na tabeli.

− Boli me to kao velikog partizanovca i nekog ko je bukvalno čitavog života deo kluba. Znam i kako to drugi preživljavaju, jednostavno, tako se namestila neka malo lošija sezona. Trudićemo se što je do nas, da pobeđujemo sve utakmice. Ne verujem da je u jednoj ligi moguće da neko odigra čitavu sezonu da ne napravi nijedan kiks, čak i Real gubi četiri – pet utakmica.

FOTO: STARSPORT

Janković se ipak nada da se do kraja nešto može promeniti.

− Imamo i taj derbi, dva, sigurno da i oni mogu da naprave neki kiks. Što je do nas, trudićemo se, sigurno da boli, zato što i publika dolazi kad su dobri rezultati, sve ih je manje kad su lošiji. Želimo da vratimo i ljude na stadion.

Pred ekipom Zorana Mirkovića su dva duela na domaćem terenu.

− Na papiru smo favoriti, ali ne treba se opuštati, niti potcenjivati bilo kakvu ekipu. Hajde da uhvatimo zalet, odemo na pauzu u rezultatskoj seriji, još bolje se spremimo i završimo jesen sa što više pobeda, zaključio je Janković.

0
0

2 Komentara

  1. Ma nije Partizanu hladno na minusu, no je zvezdi hladno da gore nemože biti za dve utakmice stumbaše im 10komada u mreži, teše se pobedom nad liverpulom kome bodovi nisu neophodni da jesu, pala bi zvezda samo tako, pa sledi im sad hladan tuš u italiji, 4 mesto im zagarantovano, da može 10 milojko bi i to osvojio, sledi im put na dole, samo sudije ako se potrude za JSL, pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. JANKOVICU PA MI SM U KRIZI CELO PRVENSTVO. NE MOZEMO DA PROMENIMO
    PET SEST SLABIH IGRACA
    ALI UPRAVU I TRENERA
    MORAMO. I FRAKCIJE DA SE UJEDINE JER I DOGODINE
    MRKA KAPA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter