10
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘GORI TVITER’: Čak i stranci brane Nemanju, bombardovanje Srbije se ne zaboravlja, upoređuju ga sa Meklinom (FOTO)

Objavljeno: 05.11.18 u 00:05

Vest da je Nemanja Matić odbio da nosi ‘cvet maka’ na grudima u čast svih poginulih vojnika Velike Britanije tokom Velikog rata i dalje je glavna tema na ‘Tviteru’.

Velika rasprava podigla se oko stava Nemanje Matića da nosi ‘cvet maka’ na svojim grudima. Sve je ‘potpalila’ i spekulacija da je srpski reprezentativac to učinio, jer je Velika Britanija bombardovala Srbiju 1999. godine.

Domaći fanovi uveliko veličaju potez veziste Mančester junajteda, neki ga kritikuju, jer je ranijih godina nosio ‘cvet maka’, a čak su i stranci na strani srpskog asa. Neki se prisećaju bombardovanja Jugoslavije, a neki bivšeg fudbalera Meklina koji takođe to nije želeo da učini. Evo pojedinih tvitova:

0
0

10 Komentara

  1. ZEMO ZIV BIO HILJADU POSTO SAMUZ TEBE IMAO SI 12 GODINA KAD SU NASA DECA GINULA OD BOMBI SEDAM MOMAKA NEKI SA DVADESET GODINA SU POGINULI SA UBA ODAKLE JE I NEMANJA MI UBLJANI NIKAD NECEMO ZABORAVITI TERORISTE KAO STO SU ENGLEZI FRANCUZI AMERI TO STO NEKO POSTUJE NJIH I MOLI IH DA DODJU U SRBIJU DA OTVARAJU FABRIKE MI NIKAD NECEMO SRUSILI SU POLA SRBIJE I SAD DA IH POSTUJEM NIKAD BRAVO NEMANJA CEO UB I OKOLINA JE UZ TEBE I SVI TE JOS VISE VOLIMO I POSTUJEMO DA SE KANDIDUJES ZA PREDSEDNIKA SVE BI IH RAZBIO

    0
    0
    Odgovori
  2. ok je to što je uradio ,ali zasto svi igrači nose crni flor na ruci pa i Matić.Niko da mi objasni na mnogim portalima zasto nose i crni flor

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter