Današnji dan obilovao je sportskim događajima, a ponovo su u centru pažnje bili ‘večiti’ rivali.

[yuzo_related]

Na sportska borilišta danas su izašli crveno-beli fudbaleri, košarkaši, kao i vaterpolisti, dok je u crno-belom taboru debitovao novi trener.

Partizan je juče dobio novog trenera, a on je već danas debitovao pobedom, a u dvorani u Sremskoj Mitrovici on je dočekan velikim ovacijama, takođe nakon utakmice on je pojasnio zbog čega je bila dvorana isupnjena do poslednjeg mesta.

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su slavili u domaćem šampionatu, a jedan kiks njihovog protivnika obeležio je ovaj meč. Iako ima još dosta vremena do početka prelaznog roka već sada se spekuliše ko bi mogao da se odseli iz Ljutice Bogdana.

I košarkaši Zvezda danas su izvojevali pobedu u derbiju kola ABA lige, ali zadovoljstvo navijača Zvezde ipak nije potpuno.

Veliki skadnal dogodio se na utakmici elitnog ranga domaćeg fudbala koja je igrana u Surdulici, a gde su se sastali Radnik i Dinamo iz Vranja.

Bivši igrač Crvene zvezde postigao je večeras fenomenalni pogodak. a ništa manje lep nije bio ni onaj igrača Radničkog iz Niša.

Najbolji srpski teniser nastavio je da ‘čisti sve pred sobom’, a danas mu se na putu našao jedan od najvećih rivala.