0
ATP

SPORT NA TV: Đoković na Čilića, veliki turski derbi, Evroliga…

Objavljeno: 02.11.18 u 08:50

Uoči vikenda koji će biti bogat sportskim događajima, danas nas čeka miks tenisa, fudbala i košarke.

Ljubiteljima sporta na Balkanu, posebno tenisa, najinteresantniji će biti okršaj četvrtfinala Mastersa u Parizu između Novaka Đokovića i Marina Čilića. Duel srpskog i hrvatskog tenisera igra se od 19 časova, a prenosiće ga prvi program SportKluba.

Kada je reč o fudbalu, nažalost u istom terminu kao i Đoković i Čilić, igraće se veliki turski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea. Ko ne bude uz tenis, svakako preporučujemo da od 19 sati bude uz SportKlub 2.

U Italiji i Francuskoj bi favoriti trebalo da imaju lake zadatke. U Seriji A Napoli će od 20:30h igrati protiv Empolija uz prenos na trećem programu TV ArenaSport, dok će od 20:45h na prvom kanalu iste televizije u francuskoj Ligi 1 biti duel između Pari Sen Žermena i Lila.

Na SportKlubu 3 će biti prenošena košarkaška Evroliga. Od 19 sati ćemo pratiti prenos duela iz ‘Morače’ između Budućnosti i Panatinaikosa, a odmah potom od 20:45h će ići prenos iz Milana gde će se sastati Armani i Anadolu Efes.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter