0
Fudbal

OPLJAČKAN ĆIRO BLAŽEVIĆ: Lopovi odneli puno novca, prsten od 100.000 franaka, a najviše žali za pištoljem!

Objavljeno: 02.11.18 u 11:29

‘Trener svih trenera’ bio je meta razbojnika koji su opustošili njegovu vikendicu u mestu Kraljevica u blizini Rijeke.

Hrvatski mediji prenose da je Miroslavu Blaževiću uzet ceo sef u kome su se nalazile brojne dragocenosti i, kako je sam rekao – ‘velika lova’.

Posebno žali za pištoljem koji mu je poklonio Gojko Šušak, bivši ministar odbrane Hrvatske za vreme rata u bivšoj SFRJ i jedan od saradnika Franje Tuđmana.

– Znali su i ranije da provale, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove… Ja sa im posle ostavio poruku, objasnio gde stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Tačno su znali šta i gde traže – otkrio je Blažević za riječki ‘Novi list’. 

– Znali su, recimo, mesto u zidu iza ormara gde se nalazi sef. Prvo su probali da izvade ceo sef, ali nisu uspeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja.

Šta je bilo u sefu?

– Lova, dosta love, ali odneli su i jedan prsten moje supruge, vredan 100.000 franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švajcarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam ubeđen da je to nemoguće – rekao je Blažević.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter