0
Evrokupovi

ZANIMLJIVA IZJAVA POLA POGBE: Torino je moj dom!

Objavljeno: 01.11.18 u 18:57

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona.

Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od 89 miliona funti.

Francuski napadač je prošlog meseca igrao na Old Trafordu, gde je Juventus pobedio sa 1:0, a naredne nedelje dve ekipe će igrati u Torinu, u četvrtom kolu.

– Očekivao sam da ćemo igrati u grupi, to je bilo ludo. Letos sam razgovarao sa bratom i rekao sam mu: ‘Zamisli da je Junajted u istoj grupi sa Juventusom’. To je za mene zadovoljstvo. Torino je moj dom, tamo sam postigao prvi profesionalni gol – rekao je Pogba francuskim medijima.

On je osvojio je četiri titule u Seriji A za četiri godine u Juventusu, a rekao je da je ostao u kontaktu sa brojim igračima Juventusa.

– Čujem se sa (Huanom) Kuadradom, (Paulom) Dibalom, (Leonardom) Bonućijem, s vremena na vreme razgovaramo. Mi smo porodica, naravno da smo ostali u kontaktu. Kada si pored igrača kakvi su (Andrea) Pirlo, Điđi (Bufon) ili (Đorđo) Kjelini, možeš mnogo da naučiš. Svakoga dana na treningu ih gledaš, čak i kada si se ustalio kao igrač, uvek možeš da naučiš od takvih ljudi – naveo je Pogba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter