Partizan ni posle tri vezane utakmice ne zna za pobedu, a ‘Grobari’ su juče od uprave tražili da podnese ostavku.

Danas su odgovor dobili od potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića. On je u razgovoru za ‘Telegraf’ istakao da nije čuo poruke navijača zbog kakafonije.


– Imponuje što se samo retkim osobama u Srbiji skandira na taj način. Iako zaista nisam čuo najbolje šta to dovikuju, jer ih je bilo manje od stotinu, pa u toj opštoj kakofoniji, sa različitih delova tribina, nisam mogao da zaključim ko mi se obraća. Možda bi bilo dobro da eventualne promene u Partizanu, koje zagovaraju prvo primene u sopstvenim redovima i da umesto kakofonije različitih glasova imamo na tribinama simfoniju jednoglasja. Tako će najbolje pomoći timu da rezultatski stane na noge. Poštujem inače bez izuzetka sve navijače Partizana, ne samo na tribinama, već i u Srbiji, regionu, dijaspori i na njihovo mišljenje gledam kao na rimsku maksimu: “Vox populi – Vox Dei’ – glas naroda je glas Boga – rekao je Vuletić za ‘Telegraf’.

Drugi čovek Partizana je istakao da možda navijačima smetaju dobri rezultati tima kao što je bila titula i proleće u Evropi.

– Možda im je zasmetalo što smo ostvarili dve velike pobede protiv UEFA, vratili već isključen klub u Evropu, vratili navijače na tribine za meč sa Viktorijom Plzen, iako su već odrezali kaznu. Možda smeta što se borimo protiv nepočinstava u domaćim okvirima, što smo naterali FSS da zbog prekršaja kazni svog “činovnika” Dragišu Binića. Ali, dobro, vodiću se mudrim rečima Stepe Stepanovića: “Istorija će svakoga postaviti na svoje mesto, pa i mene. Ako nisam nešto dobro učinio, ona će žigosati i bez moje odbrane. A ako jesam, priznaće to i pored svih napada na mene.

Kako kaže sud mogu doneti samo oni koji su ga postavili na mesto potpredsednika kluba.

– Za svoj rad uvek sam spreman da odgovaram klupskom organu koji me je i izabrao. Kao legalista, spreman sam da podnesem izveštaj o svom radu na Skupštini kluba i raspoložen da se o tome raspravlja i sudi. Ne postoji u Partizanu kriza institucija, već kriza rezultata i dok sam u klubu, bilo to još dva dana, dve ili 20 godina, radiće se legalno, sa punim uvažavanjem. I niko, ali niko neće moći da odlučuje mimo institucija – zaključuje Vladimir Vuletić.