Iako fudbal na ovim prostorima godinama iza nas ne važi za najkvatiletniji, naša zemlja i dalje je rasadnik talenata, a igrači iz Srbije su veoma traženi.

[yuzo_related]

Predstavnici prvologaša su juče snimali u Kruševcu i Beogradu, a zadovoljni su viđenim i uskoro verovatno slede konkretni potezi

Jasno da u našim klubovima ima igrača za tržište Evrope, a svako kolo neko dolazi sa zadatkom da snima potencijalna pojačanja. Juče su kako saznaje HotSport bili vredni klubovi iz Turske, koji su poslali svoje ljude na dva meča da gledaju dva napadača. Prvo je pod lupom bio Aleksa Vukanović koji je postigao tri pogotka protiv Mladosti iz Lučana. Nastavio je golgeterski niz i izbio na prvo mesto liste strelaca sa devet pogodaka.

FOTO: STARSPORT

Ples su videli već u prvom delu, pa je usledila selidba na stadion ‘Rajko Mitić’ gde je ispraćen Milan Pavkov. Golgeter Zvezde je postigao ekspresan pogodak posle 26 sekundi i kasnije je imao dobar učinak za sat vremena provedenih na terenu.

I ranije smo spominjali da Gectepe, Konja i Ahišehir traže pojačanja za januar, a ostaje da se uskoro sačekaju konkrerni potezi, a put do realizacije je često pun prepreka. Ipak, jedno je sigurno da Srbija nastavlja ‘izvoz’ u svakom prelaznom roku, što sledi i tokom 2019. godine…

FOTO: STARSPORT