0
Evropske lige

SERIJA A: Milan slavio na Meaci – Romanjoli pogađao na obe strane

Objavljeno: 31.10.18 u 22:25

Milan je pobedio Đenovu u zaostaloj utakmici 1. kola italijanskog šampionata rezultatom 2:1.

Rosoneri su poveli preko Susa u 4. minutu, Romanjoli je autogolom u 56. minutu doneo izjednačenje, da bi isti igrač bio čovek odluke u 91. minutu.

Iz prve ozbiljnije akcije je Milan stigao do prednosti na svom stadionu. Nakon dodavanja Hakana Čalhanoglua, Suso je napravio nekoliko kontakta sa loptom, namestio se pored čuvara iz redova Đenove i sa oko 20 metara matirao Radua.

Nije domaćin prestao sa ofanzivnom igrom ni nakon vodećeg gola, do kraja poluvremena je Milan imao par dobrih prilika da duplira prednost. A onda na desetak minuta od početka drugog dela igre, hladan tuš. Primio je Donaruma gol gotovo iz mrtvog ugla, nakon jedne, po Milan, tragične situacije. Kuame je gotovo iz očaja pokušao iako je bio u nepovoljnoj poziciji, a Romanjoli skrenuo loptu koja je dobila čudnu putanju i završila u golu Milana.

Uspeo je da se iskupi Alesio Romanjoli i to u samom finišu utakmice. Igrao se prvi minut sudijske nadoknade kada je jednim maestralnim potezom pomenuti fudbaler iskoristio odbitak i to što se golman Đenove nalazio daleko od svog gola. Izvan kaznenog prostora je volej udarcem Romanjoli prebacio sve koji su se nalazili u šesnaestercu i doneo tri boda svom timu.

SERIJA A, 1. kolo (zaostala utakmica)

Sreda

Milan – Đenova 1:1 (1:0)
(Suso 4, Romanjoli 90+1 – Romanjoli 56 AG)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter