0
Evropske lige

NOVA OPCIJA JE SOLARI: Eden Azar stopirao dolazak Kontea u Real?

Objavljeno: 29.10.18 u 18:30

Poraz od 5:1 u ‘El Klasiku’ sa Barselonom kao da je ‘potpisao’ otkaz Đulenu Lopetegiju, a licitacija oko njegovog naslednika tek će se nastaviti.

Svi španski i evropski mediji su požurili da još juče objave kako će Antonio Konte preuzeti Real Madrid, ali je danas došlo do velikog preokreta.

Naime, Italijan nema dobar odnos sa pojedinim igračima iz Čelsija, a pogotovo Edenom Azarom koji već nekoliko meseci figurira kao sledeća ‘bomba’ Florentina Pereza.

‘Kraljevi’ ne žele da dođu u situaciju da se trener i najbolji igrač posvađaju zbog sukoba u prethodnom klubu, a tu je i Tibo Kurtoa koji bi sigurno stao na stranu svog najboljeg prijatelja, Azara.

Čak je i Serhio Ramos zauzeo stranu protiv Antonija Kontea, pa je ‘Marka’ danas prenela da će ekipu, makar do kraj sezone, preuzeti – Santjago Solari.

Dakle, između dovođenja Kontea i Azara, Real je izabrao Belgijanca, s tim da bi prelazno rešenje dok se to i ne desi, biti bivši argentinski fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter