1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Macva v Crvena Zvezda Sabac, 28.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda odlučila – miljenik navijača potpisuje do juna 2020!

Objavljeno: 29.10.18 u 10:20

Posle odličnog učinka ove sezone klub hoće da produži saradnju sa igračem koja je validna do juna 2019. godine.

Od margine do novog ugovora. Milan Pavkov proteklih nekoliko meseci posle povratka sa pozajmice iz Radničkog ima sjajan učinak u Crvenoj zvezdi.

Golgeter je režirao nekoliko pobeda crveno-belih i svaku ukazanu priliku koristi od trenera Vladana Milojevića. Letos se našao na korak od odlaska, međutim u klubu su povukli dobar potez i golgeter je ostao u crveno-belim bojama, a sledeći korak je kako saznaje HotSport produžetak saradnje.

Aktuelni ugovor ističe 30. juna i Pavkov se nalazi na listi igrača koji treba da za godinu dana produže ugovor pod novim uslovima. Na ovaj način Crvena zvezda hoće da zaštiti interes prilikom prodaje visokog napadača za kojeg postoji interesovanje iz Turske i Rusije.

Nije žurba da dođe do rastanka, a kada se to desi deo od obeštećenja pripada i Nišlijama. Ove sezone na tri fronta Pavkov je odigrao 731. minut, postigao pet pogodaka i upisao dve asistencije.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HotSport.

0
0

1 Komentara

  1. Kao što, kao navijač Zvezde, ne podržavam dovođenje limitiranih „kapitalaca“, iz savana Afrike, tako isto podržavam kada se donese prava odluka o domaćim igračima! Svaka čast upravi Zvezde ako je zaista istinita vest o produženju ugovora sa Pavkovim!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter